Horoscop japonez zen. Află care este zodia ta şi ce îţi rezervă viitorul, dupa filosofia orientală

HOROSCOP: Oamenii din cultura niponă au tradiţii de mii de ani când vine vorba despre interpretarea caracterului unei persoane în funcţie de conjunctura momentului naşterii.

RomaniaTV.net
19 ian. 2014, 12:25
Horoscop japonez zen. Află care este zodia ta şi ce îţi rezervă viitorul, dupa filosofia orientală

HOROSCOP: Japonezii au descoperit ca fiecarei persoane ii este atribuit cate un element din natura care o ghideaza in felul in care ar trebui sa isi traiasca viata. Asa a luat nastere horoscopul japonez zen, bazat pe asocierea dintre proprietatile elemntului natural si cel al persoanei, in functie de data nasterii.

HOROSCOP: Floarea de cires: 15 februarie-20 martie

Esti una dintre cele mai calme si linistite persoane. Nu ai nevoie de schimbari mari in viata si ai uneori tendinta de a te inchista in tine. Ar fi bine sa incerci sa iti depasesti prorpia conditie si sa nu mai fi atat de cerebrala. Gandeste mai mult cu inima, decat cu mintea!

HOROSCOP: Soare: 21 martie – 29 aprilie

Esti una dintre cele mai agere persoane insa sinceritatea de care dai dovada iti poate cauza greutati si iti poate lua din elan. In ciuda acestui lucru, esti destul de incapatanata si nu te vei da batuta niciodata si vei obtine tot ce doresti in viata, mai ales ca stii sa te faci placuta de cei din jur.

HOROSCOP: Bambus: 30 aprilie – 4 mai

Tu urasti minciuna si esti una dintre cele mai oneste persoane. Nu iti place barfa, in schimb preferi provocarile de orice tip. Poate si de aceea te aventurezi usor in relatii din care iesi aproape mereu sifonata. Ar trebui sa iti dai seama ca oamenii mint uneori de nevoie si sa fii mai flexibila. Datorita faptului ca pui pasiune in tot ce faci, reusesti sa mergi usor inainte.

HOROSCOP: Bou: 5 mai – 6 iunie

Mandria iti orbeste de multe ori judecata. Desi ai noroc in viata, risti sa pierzi unele dintre cele mai bune ocazii oferite de soarta tocmai din cauza faptului ca nu stii sa lasi de la tine. Desi iti place sa faci schimbari in viata, uti ca ar trebui la un moment dat sa te calmezi si sa te dezvolti si pe plan sentimental.

VCumpana: 7 iunie – 27 iulie

Echilibrul tau este recunoscut de intreaga lume. Fie ca este vorba de echilibrul intern sau de echilibrul pe care il conferi celorlalti, reusesti mereu sa pui lucrurile in balanta si sa creezi armonie. Insa orice tulburare te poate da peste cap si intregul tau univers se poate narui in jurul tau. Ar trebui sa fii mai atenta la cei din jur si sa nu mai fii atat de credula.

Află restul zodiilor pe Lyla.ro.