HOROSCOP DRAGOSTE: Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară

Crezi sau nu în reîncarnare, astrele ştiu cel mai bine ce fel de viaţă amoroasă ai avut în trecut. Află cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie.

04 apr. 2014, 10:43
HOROSCOP DRAGOSTE: Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară

Berbec. Pentru că acum ai mult tupeu şi ştii ce vrei, în viaţa ta trecută erai o tânără din pătura burgheză din Marea Britanie şi te-ai iubit cu un avocat din Londra, care era cam absent şi te înşela.

Taur. Dacă acum eşti cerebrală şi o fire liniştită, asta e numai pentru că ai dus o viaţă anterioară zbuciumată. Te-ai iubit cu un tâlhar carismatic din SUA, în secolul 19.

Descurcăreaţă şi isteaţă, femeia Gemeni a dus o viaţă grea în trecut. Ai trăit în Franţa, pe vremea industrializării şi te-ai iubit cu un muncitor într-o fabrică.

Rac. Dacă acum eşti intuitivă şi sensibilă, poate chiar romantică şi prea delicată, asta e numai pentru că femeia Rac a fost în viaţa anterioară o femeie şef de trib din Indonezia.

Leu. Ai trăit în fală şi bogăţie şi cel mai probabil că ai fost o curtezană frumoasă şi deşteaptă, care s-a iubit cu dogele Veneţiei sau cu vreun nobil din Florenţa.

Fecioară. Cel mai probabil că ai trăit ca o negresă pe o plantaţie de bumbac în secolul 17, în SUA şi te-ai iubit cu administratorul moşiei pe care munceai şi trăiai.

Citeşte mai mult pe UNICA.RO