HOROSCOP: De ce eşuează relaţiile tale, în funcţie de zodia ta

Leoaicele se plictisesc repede, Fecioarele sunt prea tipicare şi critice, iar Vărsătoarele ţin prea mult la libertatea lor. Vezi ce spune horoscopul despre relaţiile tale şi motivul pentru care dau greş.

RomaniaTV.net
16 ian. 2013, 09:42
HOROSCOP: De ce eşuează relaţiile tale, în funcţie de zodia ta

Berbec, Leu, Săgetător

Nu toţi bărbaţii pot ţine pasul cu pofta ta de viaţă şi pe unii îi enervează atâta vorbă, atâta mişcare, atâta nelinişte. Mai mult, eşti genul care se plictiseşte repede şi găseşte defecte oricui după un timp.

Te îndrăgosteşti repede şi iubeşti cu pasiune, dar flacăra se stinge curând.

Taur, Fecioară, Capricorn

Când el se abate de la cuvântul tău, ai impresia că ai fost trădată şi această anxietate îţi afectează şi mai mult încrederea de sine. Eşti tot timpul într-un cerc vicios care îţi afectează iremediabil relaţiile.

Cei mai mulţi bărbaţi nu acceptă să fie controlaţi, criticaţi şi şantajaţi sentimental aşa cum faci tu. Dacă nu eşti tu cea care pune punct relaţiei din teama de a nu fi înşelată, atunci o va face el, sătul să fie ţinut sub papuc.

Gemeni, Balanţă, Vărsător

Pentru tine, atunci când încetează comunicarea în cuplu, relaţia este ca şi mortă. Uiţi că nu întotdeauna dragostea se manifestă prin vorbe. O altă problemă a ta este că te plictiseşti repede şi adori schimbările de decor, în timp ce partenerii tăi pot prefera rutina sau locurile familiare.

Rac, Peşti, Scorpion

Eşti genul de femeie care se dăruieşte cu trup şi suflet bărbatului iubit încă de la începutul relaţiei. Implicarea ta atât de profundă îi poate speria pe unii bărbaţi, mai ales pe cei care ţin la libertatea lor.

Ai nevoie de romantism ca de aer şi nu toţi bărbaţii sunt gata să ofere aşa ceva în ziua de azi. Asta te poate nemulţumi atât de tare, încât duce la despărţire chiar dacă nu sunt alte probleme majore în relaţie.