HOROSCOP: Cum va fi PRIMA NOAPTE DE DRAGOSTE, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii ce îţi rezervă prima voastră noapte împreună? Dacă îi cunoşti zodia, e simplu de aflat. Vezi în continuare cum va încerca să te impresioneze şi cu ce îl poţi da pe spate.

RomaniaTV.net
22 ian. 2013, 13:15
HOROSCOP: Cum va fi PRIMA NOAPTE DE DRAGOSTE, în funcţie de zodia lui

Berbec. Deloc timid şi dornic să arate cât e de bun, va încerca să te uimească prin cele mai hot mişcări pe care le ştie. Să nu te mire dacă auzi din gura lui cuvinte indecente.

Taur. Va încerca să te cucerească prin lucrurile picante şi ciudate pe care ştie să le facă. La sfârşit, va deveni tandru şi romantic.

Gemeni. Geamănul vorbeşte mai mult decât alţi bărbaţi, inclusiv în timp ce face sex. Va încerca să te impresioneze prin romantism, deşi el nu este de fapt un mare romantic.

Racul este destul de romantic şi tradiţionalist în pat. Îl sperie femeile care sunt prea dezinhibate.

Leu. Va încerca să te satisfacă aşa cum ştie el mai bine, dar dacă vrei să-l cucereşti lasă-l pe el să fie personajul principal.

Fecioară. Chiar dacă te iubeşte, în prima voastră seară va fi destul de timid şi inhibat. Încă nu se simte atât de sigur în compania ta încât să se dezlănţuie.

Bărbatul Balanţă este destul de priceput când vine vorba de sex şi a avut parte de mult exerciţiu. În prima noapte va încerca să te impresioneze cu cele mai rafinate şi mai exotice mişcări pe care le ştie.

Scorpion. Simpla lui prezenţă lângă tine, în pat, este de ajuns ca să te cucerească. Pune pasiune şi suflet în fiecare partidă de sex.

Săgetător. Este un iubit şi un amant excelent, care ştie să ghicească dorinţele femeilor şi are experienţă în domeniu.

Capricornului îi place să facă totul ca la carte. Să nu te miri dacă îţi refuză avansurile în primă fază. Nu e vorba că nu vrea să facă sex cu tine, ci că preferă să aştepte până te cunoaşte mai bine.

Vărsător. Dacă ţi se pare puţin absent nu este vina ta, ci a lui. Aşa e firea lui, pare că ar fi mereu cu gândul departe. Poate că aşa şi este, dar asta nu înseamnă nu este interesat de tine.

Peşti. Te aşteaptă cu multe lumânări aprinse şi te alintă cu mângâieri şi săruturi interminabile. Plăcerea ta va fi pe primul loc şi va încerca – poate prea tare – să-ţi facă pe plac.