HOROSCOP: Cum îţi dai seama dacă te place sau nu, în funcţie de zodia lui

Nativii din Peşti îşi demonstrează zi de zi sentimentele, pe când Gemenii sau Capricornii sunt mai greu de citit. Dacă îţi place un bărbat nu trebuie decât să-i ştii zodia şi noi îţi spunem cum îţi dai seama dacă are aceleaşi sentimente pentru tine.

RomaniaTV.net
23 ian. 2013, 09:33
HOROSCOP: Cum îţi dai seama dacă te place sau nu, în funcţie de zodia lui

De obicei, Berbecul este un bărbat sincer şi direct, aşa că dacă te place, probabil că ţi-a spus deja.  Dacă devine neliniştit când te apropii de el înseamnă că simte ceva pentru tine.

Bărbatul din Taur, dacă simte ceva pentru tine, îţi va face curte ca la carte şi va încerca să-ţi intre în graţii prin mici favoruri şi invitaţii.

Poţi să-ţi dai seama că un bărbat din Gemeni te place dacă trece dincolo de conversaţiile fără importanţă şi îţi destăinuie lucruri personale sau îţi pune întrebări personale.

Dacă un Rac începe din senin să-ţi facă favoruri sau să te protejeze, acestea sunt semne că ţine la tine. Iar dacă te invită să-i cunoşti familia, deja poţi fi sigură că are gânduri serioase.

Dacă Leul te pune pe tine într-o lumină bună în loc să se laude pe el însuşi sau dacă încetează o povestire ca să te lase pe tine să vorbeşti, probabil că nu îi eşti indiferentă.

Nativul din Fecioară nu face declaraţii de dragoste sau gesturi prea romantice. El crede că îşi demonstrează dragostea dacă te ajută cu ceva important sau dacă lasă garda jos în prezenţa ta.

Bărbaţii din Balanţă sunt nişte gentlemani desăvârşiţi, aşa că e greu să-ţi dai seama când sunt îndrăgostiţi. Când îţi vorbeşte despre pasiunile lui sau îţi face confidenţe, probabil că e gata să te primească în viaţa lui.

Când unui Scorpion îi place o femeie, nu se poate abţine să nu se uite la ea continuu. Te vei simţi ca şi cum ai fi singura femeie din lume pentru el.

Timpul unui Săgetător este foarte preţios şi vrea să-l petreacă alături de cât mai mulţi oameni. Dacă îl vezi dornic să stea doar în compania ta, înseamnă că te place.

De obicei, Capricornul renunţă la masca lui de bărbat dur când e în prezenţa femeii iubite. Dacă se “înmoaie” brusc când apari tu, înseamnă că simte ceva pentru tine.

Dacă un Vărsător te place, poate să-şi exprime sentimentele prin glume la adresa ta, prin farse, dar şi prin conversaţii inteligente.

Odată ce a pus ochii pe tine, bărbatul din Peşti te va copleşi cu atenţie şi afecţiune. Aşteaptă-te la multe gesturi romantice din partea lui, dar şi la conversaţii lungi şi sentimentale.