HOROSCOP: Ce poziţie sexuală ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Horoscopul ramane un mister pentru unii dintre noi, insa exista persoane care tin cont de prezicerile pe care le regasesc in stele si isi ghideaza viata in functie de acestea. Fiecare zodie are o culoare predestinata sau gusturi si placeri descifrate de astrologi.

RomaniaTV.net
21 oct. 2012, 09:56
HOROSCOP: Ce poziţie sexuală ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Pozitia pe care Berbecul ar trebui sa o incerce este urmatoarea: femeia se aseaza in bratele partenerului ei si isi incolaceste picioarele si bratele in jurul corpului barbatului, potrivit perfecte.ro.

Taur. Partenera se aseaza deasupra barbatului, in unghi de 90 grade, insa partea de jos a corpului va ramane plasata intre picioarele iubitului, astfel incat picioarele ambilor parteneri sa se intersecteze.

Gemeni. Femeia se aseaza cu spatele la partener, in timp ce barbatul poate sta asezat pe o canapea sau un scaun.

Rac. Femeia se aseaza in genunchi, cu spatele lipit de abdomenul partenerului. In tot acest timp, ea isi aseaza mainile pe coapsele lui, iar el isi tine aproape iubita, avand mainile pe coapsele ei.

Leu. Femeia se aseaza in bratele iubitului ei, care sta asezat in fund si se sprijina de o canapea. Cuplul sta imbratisat, iar privirea lor se poate intalni doar daca ambii parteneri doresc acest lucru.

Fecioarele sunt persoane conservatoare si de aceea pot apela la pozitia misionarului, dar pe verticala.

Balantele prefera sa isi priveasca partenerele in timp ce fac dragoste. Atat femeia, cat si barbatul se aseaza fata in fata in pat, stand in fund si isi intersecteaza picioarele de-o parte si de alta a patului, astfel incat partenerul sa isi stranga in brate iubita.

Scorpion. Partenera se aseaza pe pat si isi agata mainile de suportul acestuia, ca si cum ar fi legata cu catuse si isi tine picioarele indoite. In acest timp, barbatul se aseaza deasupra ei si o domina.

Sagetator. Femeia se aseaza pe pat, insa treptat se sprijina in palme si isi ridica abdomenul in sus. In schimb, barbatul ingenucheaza in fata ei si incerca sa ii sustina coapsele.

Capricorn. Barbatul sta intins in pat, pe spate, iar partenera lui se aseaza deasupra lui, in fund.

Varsator. Barbatul se aseaza pe un scaun, iar femeia sta in poala acestuia si isi incolaceste picioarele in jurul gatului sau.

Pestii. Femeia se aseaza in pat, pe spate si isi ridica abdomenul in sus. Barbatul se aseaza deasupra ei si o cuprinde cu bratele de talie, lipind coprul ei de al lui.