HOROSCOP: Cât de rău eşti, în funcţie de zodia ta

Fiecare dintre noi are o latură pozitivă şi una negativă, iar proporţiile depind de cum ne formăm, dar şi de influenţele astrale. Vezi mai jos, cât de predispus spre răutate eşti, în funcţie de zodia ta.

31 mai 2013, 08:10
HOROSCOP: Cât de rău eşti, în funcţie de zodia ta

Berbec. Răutatea ta este superficială, care se materializează mai degrabă printr-o agresivitate verbală decât prin sentimente sau gânduri malefice.

Taur. Vei părea rău atunci când laşi frâu celor două sentimente care te caracterizează în proporţii importante, dar nu definitorii: invidia şi zgârcenia.

Gemeni. Ai abilitatea de a-i judeca pe ceilalţi. Stă în firea ta şi te vei dezice greu de această povară. Aşadar, îi judeci şi, în plus, nu prea poţi ţine un secret.

Rac. În mod paradoxal, dincolo de sensibilitatea care te caracterizează, ai o doză de cruzime care iese la iveală mai ales atunci când ceilalţi te dezamăgesc.

Leu. Îţi plac oamenii care te aprobă sau care chiar te linguşesc şi îi vei urî pe cei care nu fac asta pentru că nu poţi accepta, din fire, critica sau părerile mai dure a celor din jur.

Fecioara nu este rea, ci pare rea pentru că ea se naşte cu un scop precis: acela de a le oferi celorlalţi direcţii, de a le ordona.

Răutatea Balanţelor este direct proporţională cu tendinţa lor de a fi ignorante, deşi ele, de fapt, consideră inutil să urască pe cineva.

Un Scorpion ori urăşte, ori nu urăşte, iar atunci când o face el nu are limite. Pentru Scorpioni nu există cale de întoarcere dacă sunt dezamăgiţi.

Săgetător. Nu eşti rău, eşti doar impulsiv şi în momentele de furie nu mai dai doi bani pe consecinţele vorbelor tale. Dacă totuşi ai momente de răutate, acestea nu se vor manifesta niciodată prea mult.

Nativul din Capricorn devine răutăcios când cineva interferează cu scopurile lui personale la care ţine foarte mult, atunci poate deveni nemilos.

Vărsătorii nu duşmănesc, nu se răzbună, nu critică, dar sunt atât de mândri şi atât de mulţumiţi de propria persoană, încât devine deranjant pentru cei din jur.

Cel născut în zodia Peşti nu are un caracter intrigant, conturează răutăţi dintr-un orgoliu debordant, dar singura armă a sa este indiferenţa.