Horoscop 2013: Cum vei sta cu sănătatea în noul an

Sănătatea este un aspect important pentru fiecare dintre noi. Iată ce spun astrele despre starea ta de sănătate în anul 2013.

RomaniaTV.net
02 ian. 2013, 21:55
Horoscop 2013: Cum vei sta cu sănătatea în noul an

Berbec

Sub aspectul sănătăţii, lucrurile nu stau tocmai roz pentru Berbeci, în 2013. Sunt posibile câteva toxiinfecţii alimentare, aşa că fii atent la ce mănânci. Din aceeaşi cauză, evită şi călătoriile în care nu trebuie neapărat să te duci. Obligaţiile sociale te vor obosi. Evită să faci excese şi nu îţi neglija niciun moment starea de sănătate.

Taur

Sănătatea nu e un capitol cu care să te lauzi în 2013, din cauza alinierii planetelor Venus, Jupiter şi Saturn. Sunt posibile câteva episoade de febră, dar şi câteva căderi nervoase, aşa că evită comportamentul agresiv.

Gemeni

Probleme de sănătate se anunţă şi pentru Gemeni. Din cauza dezechilibrului financiar şi a unor probleme legale, vei fi şi foarte stresat. Fii atent la ce mănânci, pentru că este posibil să apară câteva complicaţii la ficat. Evită călătoriile şi nu face excese.

Rac

Acordă o atenţie deosebită sănătăţii, în 2013, întrucât sunt semne că poţi avea neplăceri. Programul aglomerat de la serviciu îţi va creşte nivelul de stres. Dacă te ştii suferind de o anumită boală, nu o neglija, pentru că există riscul să se agraveze. Este recomandat să fii atent şi la trafic întrucât este posibil un accident rutier.

Leu

Astrele prevăd o stare de sănătate în general bună pentru Lei. Sunt posibile câteva boli sezoniere, însă recuperarea se anunţă rapidă. Pentru cei care suferă de o boală de mai mult timp sunt semne că se va vindeca.

Fecioara

În general, starea de sănătate va fi foarte bună. Este recomandat să faci meditaţii, yoga, care să te conecteze de Eul spiritual. Aceste lucruri vor conduce la îmbunătăţirea şi menţinerea stării de sănătate. Din când în când este posibil să ai mici probleme de sănătate, care îţi vor tulbura liniştea interioară. De asemenea, câteva probleme în familie îţi vor crea disconfort şi stres mental. S-ar putea să te confrunţi şi cu dureri severe la ochi. Potrivit previziunilor astrale, partenerul de viaţă va avea probleme de sănătate şi va trebui să-l îngrijeşti.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Vezi şi HOROSCOP: Cum vei sta cu banii în 2013