HOROSCOP: Secretele unei relaţii lungi şi fericite în funcţie de zodia lui

Pentru zodiile de aer, comunicarea este secretul unei relaţii fericite, în timp ce semnele de foc au nevoie de pasiune şi entuziasm în toate. Vezi de ce are nevoie iubitul tău ca să fie fericit lângă tine toată viaţa.

RomaniaTV.net
22 nov. 2012, 07:57
HOROSCOP: Secretele unei relaţii lungi şi fericite în funcţie de zodia lui

Dacă el este semn de foc – Berbec, Leu, Săgetător

Plin de viaţă, sociabil, entuziast, nativul semnelor de foc are nevoie de pasiune într-o relaţie. Îi plac femeile care sunt la fel de „vii” ca şi el, care trăiesc intens fiecare moment şi nu se dau în lături de la aventuri şi călătorii.

Dacă el este semn de pământ – Taur, Fecioară, Capricorn

Nativul semnelor de foc vrea să se simtă în siguranţă lângă tine, să ofere şi să primească încredere, să se poată baza pe tine. De aceea îi plac relaţiile lungi, în care ajunge să cunoască foarte bine femeia de lângă el.

Dacă el este semn de aer – Gemeni, Balanţă, Vărsător

Este un bărbat sociabil, vorbăreţ care adoră discuţiile lungi cu partenera. Poate chiar să prefere o discuţie interesantă în locul sexului. Îi plac femeile inteligente care au mereu ceva de spus şi sunt capabile să dezbată orice subiect, având păreri pertinente şi bine argumentate. Dacă nu îi oferi provocări permanente se plitiseşte rapid de relaţie.

Dacă el este semn de apă – Rac, Peşti, Scorpion

Sentimentele împărtăşite, sinceritatea, devotamentul, sunt foarte importante pentru el. Într-o relaţie se dăruieşte partenerei cu trup şi suflet şi aşteaptă acelaşi lucru de la ea. De aceea nu este genul care să zboare din floare în floare şi vrea relaţii serioase.