HOROSCOP: Cum se comportă iubitul tău la BEŢIE

Dacă nu ai avut încă ocazia să-l vezi pe iubitul tău băut, descoperă mai jos cum se comportă fiecare zodie când este în stare de ebrietate.

25 apr. 2013, 11:39
HOROSCOP: Cum se comportă iubitul tău la BEŢIE

Bărbatul din Berbec adoră petrecerile şi nu prea ştie când e cazul să se retragă. Când e beat devine amuzant şi îi place flirtul mai mult ca de obicei.

Atunci când bea, bărbatul din Taur devine un uragan capabil să distrugă totul în jur din neatenţie şi să se facă de râs atât de tare, încât nimic nu-i spală ruşinea.

Bărbatul din Gemeni este atât de sociabil şi neatent din fire, încât alcoolul nu prea îl schimbă.

Rac. După câteva pahare devine „obosit” şi „emotiv”, adică începe să-şi aducă aminte de toate lucrurile rele şi nu este exclus să verse câteva lacrimi.

Atunci când bea, bărbatul din Leu îşi pierde orice urmă de demnitate. Este genul care se dezbracă şi dansează pe mese la petrecerea firmei.

Bărbatul din Fecioară se îmbată foarte rar, iar atunci când se întâmplă, bestia din el iese la suprafaţă negreşit.

Balanţă. Este o persoană foarte sociabilă şi are prea des ocazia să bea. Pe cât de şarmant este în stare normală, pe atât de răutăcios devine când e beat.

Scorpion. Îi place alcoolul şi senzaţia pe care i-o provoacă. Din fericire, rezistă destul de bine şi nu ajunge să facă lucruri stupide după ce bea.

Săgetătorul este foarte vorbăreţ la beţie. Dacă i-ai spus vreun secret, fii sigură că a doua zi după petrecere o să-l ştie toată lumea.

Cei mai mulţi Capricorni nu prea agrează alcoolul şi persoanele care consumă alcool. Probabil că nu se îmbată decât de două sau trei ori în toată viaţa lor, iar atunci nu sunt mai deloc schimbaţi.

Vărsător. Este genul de „beţiv” care crede că le ştie pe toate şi se contrazice cu toată lumea, iar până la urmă ajunge la ceartă şi chiar la bătaie.

Bărbaţii din Peşti rezistă destul de bine la băutură şi după câteva pahare devin mult mai plăcuţi decât sunt în mod normal, mai vorbăreţi, mai veseli.