HOROSCOP: Cum să-ţi găseşti MAREA IUBIRE, în funcţie de zodia ta

Eşti în cautarea dragostei? Află cum să-ţi găseşti sufletul pereche, în funcţie de zodia ta. Descoperă ce te ajută să-ţi descoperi marea iubire.

RomaniaTV.net
26 nov. 2012, 18:15
HOROSCOP: Cum să-ţi găseşti MAREA IUBIRE, în funcţie de zodia ta

Săgetător. Ca să-ţi găseşti marea iubire trebuie să fii mai pretenţioasă şi să încerci să-ţi reduci din entuziasmul care te cuprinde de fiecare dată când te îndrăgosteşti.

Capricorn. Nu refuza invitaţiile la cafea venite din partea unor colegi de muncă sau colaboratori. Este posibil ca flacăra pasiunii să se aprindă când te aştepţi mai puţin!

Vărsător. Prietenii sunt cei care îţi poartă noroc când vine vorba de găsirea iubirii vieţii tale. Nu refuza o întâlnire organizată de un prieten, pentru că ai putea da cu piciorul unei şanse de zile mari.

Peşti. Trebuie să ieşi din relaţiile care te nemulţumesc. Ieşi în lume şi vei vedea cât de dorită eşti de bărbaţi care te merită cu adevărat!

Berbec. Ca să-ţi găseşti marea iubire, trebuie să acţionezi aşa cum simţi, adică să faci tu primul pas. Îndrăzneşte să spui ceea ce simţi, chiar dacă ţi se pare riscant.

Taur. Ai toate şansele să-ţi găseşti marea iubire din activităţi care includ muzica, arta şi manifestările legate de acestea.

Gemeni. Dacă eşti pasionată de citit sau scris, redacţiile, cercurile literare sau lansările de carte sunt locuri ideale pentru a-ţi întâlni marea iubire.

Rac. Înscrie-te la cursuri de gătit, amenajări interioare sau design pentru că astfel ai şansa de a-ţi găsi marea iubire.

Leu. Nu judeca pe cineva după primele clipe, ci aşteaptă să cunoşti mai bine. S-ar putea să descoperi comori ascunse!

Fecioară. Deşi eşti împotriva relaţiilor la locul de muncă, nu ar trebui să-ţi înfrânezi sentimentele dacă te îndrăgosteşti, pentru că ai putea da cu piciorul unei mari iubiri!

Balanţă. Ca să-ţi găseşti marea iubire este indicat să cauţi exact acolo unde te simţi tu mai bine: în locuri relaxante, care îţi oferă armonie şi o stare de bine.

Scorpion. Ai o atracţie specială pentru bărbaţii cu uniformă şi asta nu este o simplă coincidenţă!