HOROSCOP: Cum descoperi că te înşală, în funcţie de zodie

Multe dintre noi îşi pun întrebarea dacă pot avea încredere în bărbatul de lângă ele. Pentru că de obicei ne folosim cel de-al şaptelea simţ, ne putem da seama repede dacă partenerul nostru este un om care merită să-i garantăm toată încrederea. Însă, simţurile noastre nu sunt mereu de ajuns.

RomaniaTV.net
12 mart. 2013, 07:22
HOROSCOP: Cum descoperi că te înşală, în funcţie de zodie

Tocmai de aceea va prezentam in cele ce urmeaza o lista a semnelor care dovedesc daca partenerul merita sa-i acordam incredere, in functie de zodia acestuia:

Berbec

Berbecii, care sunt niste duri din fire, isi pierd cumpatul atunci cand insala si sunt intrebati despre acest lucru. Pot ajunge sa aiba crize de isterie daca le este pusa la indoiala fidelitatea si atunci este clar ca areo relatie paralela.

Cat de bun este in pat, in functie de zodie

Taur

Taurii sunt de obicei foarte siguri pe ei. Insa in momentul in care devin gelosi si incordati fara motive, inseamna ca au ceva de ascuns partenerei. Prin acest comportament, incearca sa justifice lipsa de onestitate si faptul ca te insala.

Cate mari iubiri ai in viata, in functie de zodie

Gemeni

Babratii din acest semn zodiacal sunt cat se poate de extrovertiti. Ei pot discuta despre orice subiect, fara perdea. Insa, daca ai suspiciuni in legatura cu fidelitatea lui si deschizi acest subiect, va fi cat se poate de vehement si va spune ca nu vrea sa vorbeasca despre asa ceva. Atunci ar fi cazul sa iti pui semne de intrebare si sa fii sigura ca are pe altcineva.

Rac

Racii sunt, prin definitie, persoane cat se poate de afectuase. Daca isi pierd caldura tipica si devin reci deeodata, este clar ca au pe altcineva. Ar trebui sa deschizi subiectul pentru a fi sigura de acest lucru, mai ales ca racii pot trece deseori prin faze depresive.

Leu

Desi sunt cat se poate de siguri pe ei si de calmi, leii devin irascibili atunci cand sunt incoltiti de vina. Regretul ca au o relatie paralela ii face sa ajunga sa se comporte dezgustator. Daca deodata a inceput sa nu iti mai acorde aceeasi atentie ca in trecut, inseamna ca are pe altcineva. Totodata, va deveni un tiran al sentimentelor si va incerca sa te controleze in continuu.

Fecioara

Barbatii din fecioara au mereu o sumedenie de sfaturi de dat. Inclusiv partenerei. Si acest lucru se intampla doar atunci cand sunt interesati de o persoana. Daca deodata a incetat sa iti mai dea mici sfaturi, fie ele si despre felul in care gatesti, inseamna ca are pe altcineva si ca nu il mai atragi.

Citeşte restul horoscopului pe Lyla.ro.