HOROSCOP: Ce joburi să eviţi în funcţie de zodie

Jobul perfect ţi-l poţi găsi nu datorită preferinţelor tale, dar poate fi oferită şi de semnul zodiacal, potrivit feminis.ro. Află care sunt joburile care nu ţi se potrivesc în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
31 oct. 2012, 14:27
HOROSCOP: Ce joburi să eviţi în funcţie de zodie

Berbec: Eşti entuziast şi creativ, însă nu te poţi concentra pe termen lung. Evită joburi precum editor, contabil sau web designer.

Taur: Eşti loial, încăpăţânat, munceşti mult şi nu îşi pierzi răbdarea uşor, totuşi ar fi bine să eviţi domeniile care implică riscuri financiare. Nu încerca să devii antreprenor, investitor şi nu încerca să fii broker financiar.

Gemeni: Eşti loial şi inventiv, dar nu poţi sta închis într-un birou toată ziua. Nu poţi fi profesor, deoarece ai idei îndrăzneţe, însă nici spre domeniile orientate către detalii, precum inginer sau programator.

Rac: Nu ţi se potrivesc job-urile care necesită supraveghere constanţă şi puţină responsabilitate. Nu te avânta în domeniul imobiliar sau în vânzări şi nu te-ai descurca bine ca manager.

Leu: Eşti încrezător, ambiţios şi ai o personalitate dominantă. Din păcate, nu eşti un bun manager şi nu ţi se potriveşte nici un post de call center. De asemenea, impulsivitatea te face incapabilă să te desfăşori la parametri optimi în domenii unde răbdarea este un atu, precum învăţământul.

Fecioară: Ai o gândire analitică, orientată către detalii, însă nu eşti potrivit pentru lucru în echipă din cauză că eşti perfecţionist. Evită domenii precum administraţia, organizarea de evenimente şi nu accepta un post de manager.

Balanţă: Te tentează domeniile care au legătură cu autoritatea, însă nu ţi se potriveşte avocatura sau o carieră de poliţist. Deşi ai tendinţa de a păstra echilibrul în tot şi în toate, un post ingrat pentru nativul din zodia Balanţei este cel de manager.

Scorpion: Tinzi spre domenii care să îţi stimuleze la maximum capacitatea de a te implica trup şi suflet într-un proiect. Totuşi nu ţi se potriveşte un post în relaţii publice sau jurnalism şi nici cel al vânzărilor.

Săgetător: Îţi place să te bucuri de libertatea de mişcare şi de expresie, dar nu poţi suporta un program de opt ore la birou. Fie că vorbim de un post în administraţie, unul de inginer sau contabil niciunul ni ţi se potriveşte pentru că nu ai parte de diversitate.

Capricorn: Din cauză că eşti competitiv şi plin de resurse nu te mulţumeşti cu orice loc de muncă. Riscurile financiare nu te atrag, astfel că nu vei putea să fii antreprenor sau investitor.

Vărsător: Eşti prietenos, inteligent şi te poţi descurca foarte bine, cât şi în echipă, însă ai o mică problemă – nu te sfieşti să îţi spui părerea. De asemenea, nu te poţi integra într-o structură rigidă cu reguli stricite, astfel că domeniile precum administraţiei, cel al legii şi ordinii sau cel al justiţiei.

Peşti: Eşti intuitiv, flexibil şi un vizionar şi datorită acestor atribute nu ţi se potriveşte orice post. Sensibilitatea de care dai dovadă nu te recomandă pentru un post de doctor umansau veterinar şi nici un job în domeniul justiţiei.