HOROSCOP: Cât eşti de predispus să divorţezi, în funcţie de zodie

În funcţie de caracteristicile zodiei tale poţi fi mai mult sau mai puţin predispus la divorţ, scrie eva.ro.

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 20:46
HOROSCOP: Cât eşti de predispus să divorţezi, în funcţie de zodie

Berbec

Eşti impulsiv şi cu o concepţie modernă în ceea ce priveşte căsătoria. Eşti predispus la divorţ deoarece dacă partenerul/partenera încearcă să-ţi limiteze libertatea, reacţionezi imediat.

Taur

Nativi din zodia Taur nu sunt predispuşi la divorţ, deoarece atunci când hotărăsc să se căsătorească sunt siguri că e cea mai bună decizie. În plus, familia este foarte importantă pentru tine şi de aceea încerci să rezolvi probleme cu partenerul de viaţă.

Gemeni

Eşti foarte predispus la divorţ, deoarece te plictiseşti repede şi iei decizii pripite. Mai mult, libertatea este foarte importantă pentru tine.

Rac

Pentru tine, căsătoria este foarte importantă şi te vei gândi bine înainte de a face acest pas, de aceea nu eşti predispus la divorţ. Cu toate acestea, vei avea tendinţa de a accepta cam multe din partea partenerului.

Leu

Din cauza orgoliului, egoismului şi al mândriei eşti predispus la divorţ.

Fecioară

Stabilitatea este foarte importantă pentru tine, de aceea nu eşti predispus la divorţ. Chiar dacă apar probleme încerci să le rezolvi pentru a păstra echilibrul relaţiei.

Balanţă

Divorţul te sperie, de aceea faci tot posibilul să depăşeşti problemele şi să le rezolvi pentru a restabili armonia în cuplu. Mai mult, comunicarea te va ajuta foarte mult, deoarece îţi place să discuţi cu partenerul problemele.

Scorpion

Deşi îţi stabileşti idealuri clare în ceea ce priveşte căsătoria, eşti predispus la divorţ. Trăsăturile zodiei tale reprezentate de dorinţa de a domina şi de a lua toate deciziile importante te pot conduce spre divorţ.

Săgetător

Imaginea pe care ţi-o faci despre căsnicie este uşor idilică şi imatură. Eşti predispus la divorţ, iar obligaţiile impuse de căsătorie te sperie.

Capricorn

Eşti capabil să depăşeşti problemele cu calm şi determinare, de aceea nu eşti predispus la divorţ.

Vărsător

Poţi fi şi rebel şi foarte dedicat familiei. Ştii să îţi deschizi inima în faţa partenerului, iar asta ajută la menţinerea unei căsătorii relaxate şi frumoase.

Peşti

Pentru nativi din zodia Peşti, divorţul nu este o opţiune, chiar dacă lucrurile nu merg întocmai bine. Cauţi să rezolvi problemele, deşi uneori mai mult te vaiţi decât să rezolvi. Nu eşti predispus la divorţ, deoarece lupţi pentru căsnicia ta.