HOROSCOP: Cât de mult te minte iubitul tău

Berbecul, Taurul, Leul sunt printre cei mai mari mincinoşi, în timp ce Balanţa şi Scorpionul nu prea obişnuiesc să mintă. Vezi ce spune astrele despre iubitul tău.

07 iun. 2013, 07:33
HOROSCOP: Cât de mult te minte iubitul tău

Berbecul minte oricând cu zâmbetul pe buze. Este bun la minciuni şi se foloseşte de această „calitate” ca să iasă cu bine din conflicte sau ca să facă impresie bună.

Taur. Nu este un mare mincinos. Nu prea are nevoie să mintă pentru că în relaţiile de cuplu este ca o carte deschisă.

Bărbatul din Gemeni este un mare mincinos. Ştie să exagereze fără să te prinzi, la fel cum ştie să te mintă în faţă în timp ce se uită în ochii tăi cu cea mai inocentă expresie.

Rac. Minciunile lui sunt nevinovate şi le spune doar ca să nu piardă stima şi respectul tău. De multe ori inventează poveşti despre trecutul lui doar ca să te impresioneze, ca să-l crezi „mai bărbat” decât este de fapt.

Leul este unul din marii mincinoşi ai zodiacului. Minciunile lui sunt menite să-i impresioneze pe cei din jur, astfel încât să aibă parte de cât mai multă admiraţie, de cât mai multe laude, chiar dacă nu le merită.

Bărbatul din Fecioară se pricepe la minciuni şi nimeni nu îşi dă seama când le spune. Ştie să se prefacă, să joace un rol, aşa că poţi să-l cunoşti de ani de zile şi să nu ştii cu adevărat cine este.

Balanţă. Nu prea se pricepe să mintă, aşa că îl prinzi imediat cu mâţa-n sac. Oricum, minciunile lui îţi stârnesc mai mult râsul decât furia, pentru că sunt legate de nişte lucruri absolut nevinovate.

Scorpion. Nu prea este adeptul minciunilor în relaţie, dar când e nevoie mai spune şi el câte una. Se întâmplă de obicei în situaţii de criză, când simte că te poate pierde dacă nu inventează imediat o minciună bună.

Săgetătorul nu prea minte pentru că nu consideră necesar. Când are ceva de spus, o spune în faţă şi nu îl interesează dacă te superi sau nu.

Capricornul nu este adeptul minciunilor în relaţia de cuplu, pentru că iubita lui îi este în acelaşi timp parteneră, soră, mamă şi cea mai bună prietenă.

Vărsător. Este un mincinos destul de priceput pentru că are experienţă. Dacă te vede geloasă, va căuta să scape de gura ta, ascunzându-ţi adevărul.

Bărbatul din Peşti obişnuieşte să mintă ca să te ţină lângă el. Minte atât de natural şi cu o expresie atât de ingenuă încât nu poţi să nu-l crezi.