HOROSCOP: Cât de mult bea şi cum se comportă sub influenţa alcoolului, în funcţie de zodie

Atenţie cum îţi alegi partenerul sau partenera! Este ştiut faptul că românii, din păcate, au o reputaţie de consumatori de alcool, lucru care nu prea ne face cinste peste hotare.

RomaniaTV.net
11 mart. 2013, 07:33
HOROSCOP: Cât de mult bea şi cum se comportă sub influenţa alcoolului, în funcţie de zodie

Consumul de alcool si mai ales cantitatea si tipul de alcool consumat insa pot fi si ele interpretate dupa semnatura astrala a fiecarei persoane. Asa ca daca iti pui semne de intrebare cu privire la cat de mult ii place sa bea partenerului sau partenerei tale, nu ai decat sa vezi ce spun astrologii despre “inclinatiile” bahice ale acestora.

BERBEC

Berbecii nu pot fi considerati drept consumatori mari de alcool. Insa, din cauza faptului ca prefera taria, este de ajuns sa ia la bord cateva pahare de whiskey sau palinca pentru a nu se gandi de doua ori inainte sa cumpere o sticla intreaga. Cu toate acestea, berbecii nu beau des, insa este foarte posibil ca atunci cand o fac sa mearga pana in panzele albe. Berbecii au un punct cheie unde pot fi opriti din abuz, insa devin foarte sensibili daca li se spune sa nu mai bea si atunci este posibil sa bea si mai mult din incapatanare.

TAUR

Spre deosebire de berbeci, taurii prefera bauturile fine. Consuma cu placere vinuri de soi si din cand in cand consuma si bere, mai ales la masa. Taurilor le place efectul alcoolului si devin deodata mult mai veseli decat sunt de obicei, lucru neasteptat pentru cei care-i cunoscu. Nu beau atat de mult incat sa cada sub masa si sunt foarte amuzanti atunci cand se pilesc putin.

GEMENI

Fiind nativii unei zodii duplictare, gemenii au perioade in care ori nu beau aproape deloc ori beau peste masura. Ei asociaza consumul de alcool cu socializarea, punctul lor forte si odata bine incalziti este riscul sa nu se mai opreasca. Nativii din aceasta zodie insa sufera deseori tulburari comportamentale in momentul in care o iau pe ulei. Pot alterna usor de la o stare la alta si parca sunt doua persoane care se bat pe intaietate in interiorul fiecaruia. Prefera bauturile tari cu buchet si rareori consuma bere cu placere.

Cat de rele sunt femeile, in functie de zodie

RAC

Desi nu au un organism care sa fie foarte tolerant la alcool, spre deosebire de zodiile de mai sus, Racii pica deseori in plasa bautului excesiv. In ciuda acestui fapt, cantitatea necesara pentru a se pili este mult mai mica decat la gemeni, de exemplu. Este de ajuns pentur un rac sa consume doua pahare de vin rosu puternic pentru a se inveseli. De aceea, pentru ei, cea mai indicata bautura este … apa. Racii sufera si ei de shcimbari comportamentale in momentul in care se imbata si desori devin agresivi, cel putin verbal. Ulterior regreta tot ce au facut, mai ales ca li se deschide apetitul sexual.

Cat de bun este in pat, in functie de zodie

LEU

Leii prefera bauturile scumpe. Insa, avand in vedere ca sunt foarte competitivi, nu prea stiu sa se bucure de betiile cele mai bune. Leii beau in general pentru a demonstra ca pot mai mult decat cei care-i inconjoara intr-o intalnire. Nu beau mult de fel si sunt destul de realisti incat sa isi dea seama cand este momentul sa se opreasca. De fapt, cei nascuti in aceasta zodie nu inteleg de cele mai multe ori ce rost are consumul de alcool. Sunt unii dintre cei mai siguri parteneri din acest punct de vedere.

Continuarea pe Lyla.ro.