HOROSCOP: Care sunt ciudăţeniile lui în funcţie de zodie

Ca fiecare dintre noi, iubitul tău are anumite obiceiuri care ţi se vor părea ciudate până te obişnuieşti cu ele. Descoperă care sunt acestea şi ce motive are să se poarte aşa.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 11:21
HOROSCOP: Care sunt ciudăţeniile lui în funcţie de zodie

Berbec. Nu suportă să stea la coadă. Acele persoane care se bagă în faţă la o coadă şi care sunt apostrofate de toată lumea, de obicei sunt din zodia Berbecului.

Taurul iubeşte curăţenia până la obsesie şi poate deveni enervant cu observaţiile. Poate să fie şi un pic ciudat în pat.

Gemenii au obiceiul de a inventa lucruri legate de trecutul lor. În plus, sunt destul de superficiali şi obişnuiţi să judece oamenii după aspectul fizic.

Nativul din Rac este un zgârcit şi jumătate. Să nu te miri dacă se preface că şi-a uitat portofelul ca să nu fie nevoit să plătească nota la restaurant.

Leul este un mare leneş. O altă ciudăţenie este aceea că ţine morţiş să aibă ultimul cuvânt.

Fecioară. Este uşor de ghicit care e ciudăţenia lui: obsesia pentru curăţenie, ordine şi datorie. Simte nevoia să fie el cel care controlează lucrurile şi nu suportă să dea altcuiva sarcinile lui.

Balanţă. Nehotărât cum e, ba îi place rutina, ba îşi doreşte aventură. Este sensibil şi emotiv, iar uneori poate deveni destul de “dramatic”, în sensul că îi place să exagereze şi să se victimizeze.

Scorpion. Îi plac lucrurile frumoase, de la decoraţiuni până la haine, deci să nu te mire dacă îi plac cumpărăturile mai mult decât altor bărbaţi. Poate fi ciudat şi pe plan sexual.

Săgetător. Are o dragoste ciudată pentru haine şi cumpărături. E mai rău ca o femeie şi poate avea în dulap zeci de piese pe care nu le-a purtat niciodată.

Capricorn. Îi plac lucrurile bine făcute şi de aceea poate deveni atât de meticulos, încât e greu de suportat. E foarte posesiv, atât cu persoanele din jur, cât şi cu lucrurile care îi aparţin.

Vărsător. Poate să fie foarte rigid în gândire şi nu suportă abaterea de la reguli. Poate să se supere rău dacă lucrurile nu se fac aşa cum crede el că ar fi bine.

Peşti. Este foarte orgolios şi nu va recunoaşte în ruptul capului că a făcut o greşeală, deşi este evidentă. Are tendinţa de a face obsesii pentru anumite lucruri şi de a dezvolta dependenţe.