Horia Tecău s-a calificat în semifinale, la Wimbledon

Pentru al treilea an consecutiv, Horia Tecău s-a calificat în semifinalele celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, în proba de dublu. În 2010 şi 2011 el a jucat finala, alături de Robert Lidstedt.

RomaniaTV.net
05 iul. 2012, 12:50
Horia Tecău s-a calificat în semifinale, la Wimbledon

Horia Tecău se află la un meci de a treia sa finală în proba de dublu, la Wimbledon. Alături Robert Lindstedt el s-a calificat în semifinale, după ce a învins cu 6-4, 6-2, 6-4 cuplul italo-austriac Daniele Bracciali/Julian Knowle. Partida a durat o oră şi 40 de minute şi a fost la discreţia perechii româno-suedeze, care a fost desemnată cap de serie numărul 5 la acest turneu.

În semifinale, Tecău şi Lindstedt vor întâlni învingătorii partidei dintre perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia), cap de serie numărul 15, şi cuplul Jurgen Melzer/Philipp Petzschner (Austria/Germania), cap de serie numărul 10.

Pentru calificarea în semifinale, Tecău şi Lindstedt, finalişti la ultimele două ediţii ale competiţiei găzduite de All England Club, vor primi un cec în valoare de 65.000 de lire sterline.