Hillary Clinton a lovit cu pumnul în masă la audierile privind la atacul din Benghazi VIDEO

Secretarul american de stat, Hillary Clinton, şi-a pierdut cumpătul la audierile privind incidentul în care au murit ambasadorul în Libia şi alţi trei cetăţeni americani. Ea a apreciat drept tendenţioase întrebările unor sentatori republicani, a ridicat tonul şi chiar a bătut cu pumnul în masă.

RomaniaTV.net
25 ian. 2013, 14:47
Hillary Clinton a lovit cu pumnul în masă la audierile privind la atacul din Benghazi VIDEO

,,Să revenim, am fost induşi în eroare, erau informaţii privind nişte proteste, ceva grav se întâmplase lucru ce nu era greu de verificat, dar nu s-a întâmplat aşa. Americanii puteau şti acest lucru câteva zile şi nu au ştiut nimic”, a declarat Ronald Johnson, senator republican.

,,Îmi cer scuze, dar realitatea este că avem patru americani morţi. A fost din cauza unor proteste? Sau pentru că nişte indivizi se plimbau noaptea şi au decis să plece la omorât americani? Care este problema? Treaba noastră este să înţelegem ce s-a întâmplat şi să facem tot posibilul pentru ca asta să nu se mai întâmple. Încerc să vă răspund la întrebări, dar adevărul este că oamenii depun şi acum eforturi să ajungă la informaţiile reale despre ce s-a întâmplat”, a declarat secretarul de stat Hillary Clinton.

Presa este de părere că doamna Clinton a folosit un ton agresiv, fără să ofere explicaţii plauzibile în legătură cu momentul critic de la Beghazi. New York Post a publicat pe copertă un instantaneu luat în cursul audierilor, cu titlul ,,Nu este de mirare că lui Bill îi e frică”.