Heidi Klum şi bodyguardul său, surprinşi de paparazzi în ipostaze intime FOTO

Heidi Klum a recunoscut recent că are o relaţie cu bodyguardul ei, dar susţine că nu l-a înşelat pe Seal în timpul mariajului. Se pare însă că cei doi sunt intimi de mai multă vreme, după cum arată şi fotografiile publicate de Egotastic.com, care au apărut într-o revistă franceză.

RomaniaTV.net
19 sept. 2012, 11:08

Modelul Heidi Klum şi iubitul său, Martin Kristen, se cunosc de patru ani, de când bărbatul a devenit bodyguardul său. Modelul german s-a despărţit la începutul acestui an de soţul său, cântăreţul Seal, dar abia în urmă cu câteva zile a recunoscut relaţia cu Martin. Totuşi, în urmă cu ceva vreme cei doi au fost fotografiaţi în ipostaze mai intime decât ar fi permis o simplă relaţie vedetă-bodyguard.

Aflaţi la plajă cei doi nu au avut nicio problemă în a se unge reciproc cu cremă de protecţie, ba chiar şi-au permis şi gesturi mai intime, cum ar fi o mână pusă pe fundul vedetei de bărbatul care îi era doar bodyguard, dar în faţa căruia nu avea nicio problemă să facă plajă topless.

În această vară, Klum şi Kristen au fost în vacanţă în Sardinia, Italia, împreună cu cei trei copii ai modelului, dar şi cu părinţii blondei de 39 de ani.