Haşotti, un alt ministru cu greşeli în CV

Instalarea guvernului Ponta a făcut ca cercetarea CV-urilor miniştrilor să fie o activitate foarte interesantă. Şi CV-ul ministrului propus la Cultură, Puiu Haşotti, a relevat surprize: numele unei burse Fulbright este stâlcit în trei variante ale CV-ului.

RomaniaTV.net
20 iun. 2012, 12:17
Haşotti, un alt ministru cu greşeli în CV

În CV-ul de pe pagina Senatului scrie „Fullbricht”, scriu jurnaliştii de la Gândul. Aceeaşi greşeală o regăsim şi în CV-ul de pe pagina „Asociaţiei pentru promovarea moştenirii culturale şi arheologiei experimentale Archex”, al cărei preşedinte de onoare este Puiu Haşotti. În CV-ul de pe site-ul PNL, apare o altă formă a cuvântului, însă tot una greşită: este vorba despre „Fubright”.

Senatorul nu e supărat şi dă vina pe excesul de zel al celor care au transcris CV-ul, iar ca nou preşedinte al ARCHEX nu poate decât să se simtă onorat, spune el.

Puiu Haşotti spune că a scris corect în cv numele bursei Fulbright, obţinute de el în SUA. „Acesta e scrisul meu, acesta a plecat la departamentul de informatică al Senatului care departament, din timp în timp, face actualizări şi probabil dintr-un exces de zel a făcut această mică greşeală”, a declarat Haşotti pentru România TV.

Mai mult decât atât, cu această ocazie, senatorul a aflat că este preşedinte de onoare al unei asociaţii de care nici nu auzise. „Sunt onorat dacă există o astfel de asociaţie, nu ştiam că există o astfel de asociaţie şi nu mi-a făcut onoarea, dacă există, să mă propună preşedinte de onoare. Prin urmare, nu este greşeala mea, probabil au luat de pe site-ul senatului”, a precizat Haşotti.

Haşotti a declarat că a remediat între timp greşeala de pe site-ul Senatului.