Hănescu îl întâlneşte pe Federer în turul I la Wimbledon. Vezi şi ceilalţi adversari ai românilor

Vineri a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon, unde România va fi reprezentată de doi băieţi şi cinci fete.

21 iun. 2013, 11:05
Hănescu îl întâlneşte pe Federer în turul I la Wimbledon. Vezi şi ceilalţi adversari ai românilor

Victor Hănescu a avut ghinion la tragerea la sorţi a meciurilor de pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon, urmând să-l întâlnească în primul tur pe elveţianul Roger Federer, al treilea favorit al acestei competiţii, pe care a câştigat-o de şapte ori până acum.

Celălalt reprezentant al României în proba de simplu masculin de la All Englad Club, Adrian Ungur, îl va avea ca adversar în meciul de debut pe francezul Benoit Paire, cap de serie nr.25.

Pe tabloul feminin, Sorana Cîrstea, singura jucătoare din ţara noastră care figurează pe lista capilor de serie (nr. 22), o va întâlni pe elveţianca Stefanie Voegele, în timp ce Simona Helep va juca în partida de debut cu Olga Govorţova din Belarus.

Irina Begu o va avea ca adversară pe Maria-Teresa Totro-Flor (Spania), Monica Niculescu o va întâlni pe germanca Mona Barthel (cap de serie nr.30), în timp ce Alexandra Cadanţu va evolua împotriva jucătoarei austriece Tamira Paszek (nr. 28).