Handbalista acuzată de soţ de relaţii extraconjugale cu o femeie luptă pentru custodia copilului ei

Acuzaţii dure lansate de handbalista Alina Dobrin şi soţul ei, pe scările Judecătoriei Sectorului 6. Miza divorţului dintre cei doi este acum custodia copilului. Soţul vrea să se despartă de Alina Dobrin, pentru că, spune el, ea ar avea relaţii extraconjugale cu o colegă de echipă. Sportiva îşi acuză soţul că vrea să-i târască băieţelul în acest scandal.

RomaniaTV.net
17 ian. 2013, 09:47
Handbalista acuzată de soţ de relaţii extraconjugale cu o femeie luptă pentru custodia copilului ei

Alina Dobrin spune că băieţelul de 7 ani stă în casa socrilor ei şi este supravegheat de bunici, matuşi şi alte rude. Mama spune că are propria locuinţă şi nu este corect ca fiul ei să petreacă timpul în altă casă. Şi mai grav, spune handbalista, este că băieţelul fi adus să vorbească în faţa instanţei.

„Mi-am dorit de la început ca acest copil să nu fie târât chiar într-un divorţ. Ce puteţi spune despre un tată care vrea să-şi aducă copilul în faţa judecătorului? Scandalul a evoluat şi l-a făcut să fie aşa de urât. Cine a iniţiat acest scandal. Eu nu”, a declarat Alina Dobrin. Handbalista exclude orice împăcare cu soţul ei. „Nu poţi să trăieşti cu un om care vorbeşte astfel despre tine”. 

Pe de altă parte soţul Alinei Dobrin spune că vrea că fiul lor să rămână alături de el, că „se află în relaţii reci” cu mama lui, o acuză pe handbalistă că şi-a neglijat copilul şi că îl va aduce în faţa judecătorilor dacă va fi nevoie de declaraţia lui.

„Îmi iubesc copilul şi vreau să-l am lângă mine. Sper să mă înţeleg cu mama lui, dar eu vreau copilul lângă mine. Ea este oricând binevenită să-şi vadă copilul. Putem ieşi împreună în parc fără niciun fel de problemă”, spune soţul handbalistei Alina Dobrin.

Scandalul dintre cei doi nu pare să se încheie curând. Judecătorii au stabilit deja un nou termen pentru sfârşitul lunii ianuarie. Atunci vor stabili cui va fi încredinţat copilul pe durata procesului de divorţ.