HALUCINANT: Criminalul din Deva a lăsat un mesaj scris pe corpul soţiei VIDEO

În cazul oribilei crime de la Deva apar noi informaţii. Trupul femeii ucise de soţ a fost găsit pe jumătate dezbrăcat. Pe unul dintre picioarele acesteia era scris cu carioca roşie: Facebook ucide. Soţul credea că femeia îşi găsise un amant pe Facebook în timp ce el era la muncă în străinătate.

RomaniaTV.net
06 mai 2012, 09:49
HALUCINANT: Criminalul din Deva a lăsat un mesaj scris pe corpul soţiei  VIDEO

O crimă a oripilat sâmbătă noaptea oraşul Deva. Un bărbat de 37 de ani din judeţul Hunedoara şi-a ucis soţia după care şi-a pus şi el capăt zilelor. Copiii de 3 şi 4 ani au asistat la crimă. Din primele informaţii, femeia a fost strânsă de gât cu o cordelină.

„Este o crimă urmată de o sinucidere, cel puţin asta rezultă din primele cercetări, respectiv faptul că autorul crimei a fost plecat în străinătate, i-a transmis ameninţări victimei, iar când a venit acasă a omorât-o”, a declarat Iulian Avram, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Potrivit jurnaliştilor de la adevarul.ro, trupul femeii ucise de soţ a fost găsit pe jumătate dezbrăcat, iar pe un picior al acesteia era scris cu carioca roşie: „Facebook ucide”. Pe pieptul femeii a fost găsită o decizie de încredinţare a copiilor, iar alături un bilet pe care scria „Ne vedem în curând!”

Explicaţia ar fi că femeia îşi găsise un amant pe Facebook în timp ce el era la muncă în străinătate, şi i-ar fi spus că vrea să divorţeze.

Anchetatorii încearcă să descurce iţele acestei tragedii. Procurorii iau în calcul ipoteza că femeia se implicase într-o relaţie pe Facebook în timp ce el era la muncă în străinătate, iar soţul aflase.