Guvernul desfiinţează Spitalul Clinic „Prof. Dr. Scarlat Longhin” din Bucureşti

Guvernul a decis desființarea Spitalului Clinic de Dermatovenerologie "Prof. Dr. Scarlat Longhin" București, prin mutarea structurilor în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale "Dr. Victor Babeș" București, al cărui management a fost preluat de către Primăria Capitalei. Decizia a fost luată prin hotărâre aprobată în şedinţa de marţi a Guvernului.

RomaniaTV.net
07 aug. 2012, 18:23
Guvernul desfiinţează Spitalul Clinic „Prof. Dr. Scarlat Longhin” din Bucureşti

Prin actul normativ a fost aprobată desființarea Spitalului Clinic de Dermatovenerologie „Prof. Dr. Scarlat Longhin” București, prin mutarea structurilor în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș” București, al cărui management a fost preluat de către Primăria Muncipiului București. Personalul și patrimoniul vor fi preluate de către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș” București sau de către alte unități sanitare publice din rețeaua administrație publice locale a municipiului București.

Guvernul susţine că desființarea Spitalului Clinic de Dermatovenerologie „Prof. Dr. Scarlat Longhin” București urmează retrocedării imobilelor în care acesta funcționa.