Guşă: Ponta vrea la Cotroceni şi pregăteşte o scenetă gen „Dragă Stolo”

Analistul politic Cozmin Guşă se numără printre cei care cred că premierul Victor Ponta va intra, în cele din urmă, în cursa pentru cea mai înaltă funcţie în stat. Mai mult, fostul şef de campanie al lui Traian Băsescu spune că primul ministru ar pregăti "o scenă gen «dragă Stolo»" prin care ar urma să îl înlăture pe Crin Antonescu din fotoliul de candidat la Cotroceni.

RomaniaTV.net
20 aug. 2013, 08:34
Guşă: Ponta vrea la Cotroceni şi pregăteşte o scenetă gen „Dragă Stolo”

Premierul vrea să candideze la prezidenţialele din 2014 şi pregăteşte o scenetă gen „Dragă, Stolo”, a declarat Cozmin Guşă, într-o emisiune televizată.

„Băsescu are un proiect de carieră personală. Este un om aflat la finalul mandatului care vrea să se asigure că nu va avea defecţiuni post-mandat. Ce frapează la Băsescu? E pe teren, este jucător se mişcă foarte mult, dar nu ştie nici ce joc joacă, nu ştie nici care sunt coechipierii. E haotic, dar joacă. Este curajos, ceea ce nu i-a lipsit niciodată lui Băsescu. Dacă mergem la Ponta, aici e evident că una vrea să spună – respectiv că ar face reformă, alta face – în sensul că doar vrea să se menţină la putere, alta gândeşte – cum ar face să ajungă preşedinte în 2014, trăgându-i preşul de sub picioare lui Antonescu, fără ca acesta să îşi dea seama, eventual într-o nouă scenetă gen «Dragă, Stolo»”, a spus Guşă.

Cozmin Guşă a vorbit şi despre situaţia în care se află preşedintele PNL Crin Antonescu, despre care spune că „a dat chix” în cursa pentru Cotroceni: „Echipa guvernamentală din partea PNL pe care a propus-o ar fi fost cartea sa de vizită pentru un posibil viitor mandat constructiv. A dat chix. Domnul Antonescu a dat chix. Este posibil să fie şi într-o uşoară depresie pentru că un concediu prelungit la maximum înseamnă că ai o anumită depresie. Sau eşti într-un «dolce far niente»”.