Griji pe care bărbaţii şi le fac despre sex

Mai devreme sau mai târziu, mulţi bărbaţi încep să-şi facă griji când vine vorba despre sex. Cu toate acestea sunt oare lucruri despre care n-ar trebui să-ţi faci griji?

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 19:45
Griji pe care bărbaţii şi le fac despre sex

Iată câteva dintre cele mai comune griji despre sex pe care şi le fac bărbaţii:

1. Femeilor nu le plac bărbaţii cu păr pe piept

Fals!

Este adevărat că există tendinţe şi când este vorba despre ce găsesc sau nu atractiv femeile, mai ales când este vorba despre părul de pe corp. În ciuda faptului că fotomodelele masculine prezintă un piept lipsit de păr, un studiu publicat în Archives of Sexual Behavior a descoperit că femeile sunt puternic atrase de bărbaţii care au, totuşi, păr pe piept.

2. Satisfacţia unei femei în timpul partidei de sex depinde de abilitatea partenerului de a o duce la orgasm

Fals!

În vreme ce orgasmul este rezultatul dorit, studii legate de satisfacţia sexuală la femei au stabilit că multe femei nu se referă la orgasm când sunt întrebate despre cea mai satisfăcătoare experienţă sexuală. Răspunsurile lor au făcut referire la iubire, pasiune, fericire şi erostism, cu o accentuare a sentimentului de a fi conectat cu cineva.

3. Durata optimă pentru ca un bărbat să ajungă la orgasm este de 20 de minute

Fals!

Răspunsul este de 5 minute. Un studiu realizat pe 500 de cupluri din ţări diferite a scos la iveală că media unui bărbat până să ajungă la orgasm este 5 minute.

4. Odată cu înaintarea în vârstă bărbaţii au nevoie de mai multă stimulare pentru a ajunge la orgasm

Adevărat!

Pe măsură ce bărbaţii îmbătrânesc, au nevoie de mai multă stimulare pentru a ajunge la orgasm, din cauza nivelului mai scăzut de testosteron, medicamente, probleme medicale sau musculatura slăbită.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro