Greşelile de sănătate pe care le fac femeile

Se spune despre femei că sunt foarte atente cu corpul lor, că dau o importanţă sporită look-ului. Şi totuşi, sunt şi greşeli pe care le fac cu dieta, şi de multe ori fără ca măcar să-şi dea seama. Iată cele mai frecvente greşeli pe care le fac şi cele mai atente femei.

RomaniaTV.net
24 iun. 2012, 07:05
Greşelile de sănătate pe care le fac femeile

Despre femei – greşeala #1. Cumpără salată de la restaurant

Ei bine, salata este foarte sănătoasă, însă când o faci acasă. Dacă o comanzi la restaurant atunci renunţă la sosuri, la crutoane, la bucăţile de pui sau de bacon. Toate acestea au un aport sporit de sare, grăsimi şi alţi nutrienţi nesănătoşi.

Despre femei – greşeala #2. Ascultă muzică tare când fac sport

Când mergi la sală ai grija la volumul iPod-ului sau MP3-player-ului să nu fie mai mare de 85 de decibeli. Dacă depăşeşti această valoare s-ar putea să ai probleme cu auzul mai devreme sau mai târziu.

Despre femei – greşeala #3. Evită cântarul

Nu ocoli niciodată cântarul dacă vrei să slăbeşti. Ştiind de fiecare dată care îţi este greutatea te va motiva mult mai mult. Dar nu exagera. Să te sui pe cântar în fiecare zi poate avea efectul contrar. Dacă vrei să-ţi ţii greutatea sub control, este necesar să te cântăreşti o dată pe lună, de fiecare dată dimineaţa şi după ce utilizezi baia.

Despre femei – greşeala #4. Nu îşi dau cu suficientă cremă de protecţie solară

Cu toţii ştim cât de importantă este crema de protecţia solară, însă 25% dintre noi ştiu cât de puţin este prea puţin. Cantitatea optimă pentru o aplicare este aproximativ 30 ml. Dacă aveţi un recipient de 150 ml, n-ar trebui să vă ajungă mai mult de 5 utilizări. Pentru a aplica corect crema trebuie utilizate doar vârfurile degetelor, nu întreaga palmă.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Vezi şi Cele mai frecvente greşeli pe care bărbaţii le fac în dormitor