Greşeli pe care le fac bărbaţii în pat

Chiar şi cel mai experimentat bărbat poate face, uneori, una-două greşeli în pat, iar unele dintre ele pot avea efecte negative pe termen lung. Depinde de tine să faci ca lucrurile să rămână interesante şi să eviţi erorile care irită femeile.

RomaniaTV.net
14 mart. 2013, 06:30
Greşeli pe care le fac bărbaţii în pat

Dacă eviţi comportamentele descrise mai jos te vei transforma în genul de iubit care atrage femeile ca un magnet şi de lângă care nu-şi doresc să plece.

Să nu întorci favorurile sexuale

Femeile se plâng adesea de bărbaţii care acceptă cu bucurie plăcerile orale însă care nu întorc niciodată favoarea. Egoismul poate un duşman al intimităţii pentru ca un partener nu se poate aştepta mereu să fie satisfăcut din punct de vedere sexual în vreme ce celălalt nu beneficiază de aceleaşi tratament. Nu uita ca şi partenera are nevoie de aceeaşi atenţie din puct de vedere sexual ca şi tine.

Să termini prea repede

Această greşeală este bine cunoscută, însă nicio listă nu poate fi completă dacă nu o are inclusă. Trebuie să ai control asupra corpului tau şi să ejaculezi la momentul oportun. Dacă nu te poţi controla şi ajungi repede la orgasm, atunci acordă mai mult timp preludiului. Cele mai multe dintre femei sunt fericite dacă partidă durează cel puţin 20 de minute.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.