Greşeli majore pe care femeile le fac în dormitor

Din când în când, cu toţii simţim nevoia unei… pale de aer proaspăt în viata noastră sexuală, de o ieşire din rutină, oricât de confortabilă ar fi ea, de ceva… altfel.

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 07:29
Greşeli majore pe care femeile le fac în dormitor

Doar pentru că îţi iubeşti partenerul şi el pe tine şi întâmpini cu încântare avansurile lui sexuale când le face nu înseamnă că totul e perfect şi nu mai e loc de îmbunătăţiri. Te-ai gândit vreodată să-ţi asumi un rol mai… activ în viaţa vostră sexuală?

Dr. Jane Greer, expert în terapie sexuală şi psihoterapia familiei spune că nici nu e greu, trebuie doar să eviţi să mai faci cele mai comune trei greşeli pe care femeile le fac în dormitor.

Porţi haine confortabile

Da, ştim că te simţi tare bine în cămăşile de noapte lungi, moi, de finet sau în pijamalele lejere, la fel de moi, însă cea mai rapidă metodă de a tăia cheful de sex al partenerului sunt hainele tale confortabile. Deci, dacă vrei să sufli puţin în jarul pasiunii, aruncă tricoul şi pantalonii din bumbac şi pune pe tine o cămăşută scurtă, dantelată sau din satin, ceva în care să te simţi sexy şi astfel să stârneşti interesul partenerului tău.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro