Gregorian Bivolaru, acuzat de viol şi în Finlanda. Mărturisirile unei tinere despre Guru VIDEO

Gregorian Bivolaru este anchetat de poliţia din Finlanda după ce o tânără l-a acuzat că a violat-o. Televiziunera naţională finlandeză a realizat un reportaj pe baza dezvăluirilor incredibile făcută de tânără. Jurnaliştii străini atenţionează asupra influenţei pe care MISA o are în toată Europa.

16 mai 2013, 08:30
Gregorian Bivolaru, acuzat de viol şi în Finlanda. Mărturisirile unei tinere despre Guru VIDEO

Reeta este o tânără din Finlanda care a făcut parte o scurtă vreme din MISA. Ea a povestit jurnaliştilor cum a fost luată din ţara ei şi dusă în Franţa, la Paris, unde a fost sechestrată într-un apartament, iar Guru Bivolaru a violat-o, scrie libertatea.ro.

Abia la aeroport am aflat că merg la Paris. Când am ajuns, mi-au spus să-mi iau pălărie şi să-mi pun ochelari. Geamurile maşinii cu care am fost dusă la acel apartament erau acoperite, ca să nu văd exact unde merg„, a povestit tânăra jurnaliştilor finlandezi.

Fata îşi aminteşte că i s-au luat imediat actele, iar ceea ce a trăit în acel apartament depăşeşte orice imaginaţia.

Într-o cameră erau mai multe femei din România, Germania şi Suedia. Incredibil, toţi cei care se aflau în încăpere au sărit să-i sărute picioarele lui Guru când acesta a intrat în casă„, a povestit tânăra de 23 de ani care a mai spus că în acel apartament Guru îşi iniţia victimele în arta sexului.

Gregorian Bivolaru are paşaport de azilant politic, eliberat de Centrul pentru Refugiaţi al Organizaţiei Naţiunilor Unite, spun jurnaliştii finlandezi.

El este liber oriunde în Europa, mai puţin în România. Chiar dacă statul în care e are tratat de extrădare cu ţara noastră, Gregorian nu poate fi adus înapoi în România. Paşaportul pe care îl are şi care e eliberat de ONU înseamnă clar că el nu poate fi extrădat de nici un stat european„, a explicat un avocat, fost membru MISA, pentru ziarul Libertatea.

Imediat după Revoluţie, Bivolaru a înfiinţat Mişcare de Integrare Spirituală în Absolut, care a ajuns să adune astăzi peste 40.000 de simpatizanţi, din România şi străinătate.

Vezi şi Fotografie din arhivele MISA: Bivolaru în timp ce face sex cu o cursantă