Grav accident pe E85, cu două TIR-uri şi un autoturism. Patru persoane au murit VIDEO

În accidentul produs în judeţul Buzău au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism. Patru persoane şi-au pierdut viaţa.

RomaniaTV.net
20 iun. 2012, 13:08
Grav accident pe E85, cu două TIR-uri şi un autoturism. Patru persoane au murit VIDEO

Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Limpeziş, din judeţul Buzău. În coliziune au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism, iar trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Potrivit martorilor, accidentul a fost cauzat de explozia cauciucului unui TIR. Maşina de mare tonaj a intrat apoi în derapaj, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism, care a fost proiectat pe câmp. Şoferul autoturismului, un brăilean de 27 de ani, a murit în urma impactului. El a fost transportat la spital, iar anchetatorii îl vor audia pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul. El va fi, cel mai probabil, acuzat de ucidere din culpă.

Un alt mastodont, care circula regulamentar, a izbit şi el autotrenul derapat şi ambele au luat foc. După stingerea flăcărilor, în cabina TIR-ului care circula regulamentar au fost găsite trei corpuri carbonizate, al şoferului şi ale altor doi pasageri. Şoferul TIR-ului care a provocat accidentul a fost proiectat prin parbriz în momentul impactului.

Circulaţia în zonă a fost întreruptă, iar la faţa locului au acţionat două autospeciale de pompieri pentru stingerea incendiului, două ambulanţe şi mai multe echipaje de poliţie.