Gluma care a ÎNFIERBÂNTAT bărbaţii: Timp de şase secunde a fost cea mai RÂVNITĂ femeie FOTO

Michelle Keegan, una dintre cele mai frumoase actriţe din Marea Britanie, a fost victima unei glume făcute de o prietenă care avea acces la contul ei de Instagram. Pe profilul actriţei a apărut, timp de şase secunde, o fotografie cu o pereche de sâni într-o cadă, în acelaşi moment în care ea postase pe Twitter o altă fotografie în care se pregătea să facă baie, însă fară nicio tentă sexuală, arătându-şi doar degetele de la picioare.

05 apr. 2013, 19:29

 Actriţa în vârstă de 25 de ani a fost timp de şase secunde cea mai dorită femeie din Marea Britanie, după ce pe contul ei de Instagram a apărut o imagine cu o femeie topless într-o cadă, potrivit The Sun.

Citeşte şi O vedetă britanică şi-a arătat lenjeria intimă în public FOTO

În acelaşi timp, Michelle Keegan a postat pe Twitter o imagine în care se pregătea să facă un duş, însă îşi fotografia arăta doar degetele de la picioare şi nicidecum un bust extrem de generos într-o cadă plină cu spumă.

Citeşte şi Rihanna a postat o fotografie cu care şi-a intrigat fanii: Este ea în poză sau nu?

Fotografia cu sânii a fost ştearsă în doar şase secunde, dar nu înainte ca fanii să o reposteze pe Twitter. Tânăra actriţă a devenit faimoasă după ce a jucat în numeroase telenovele britanice, dar este considerată un dintre cele mai sobre staruri din Marea Britanie, evitând mereu să se pună în situaţii indecente.

Ulterior, ea a negat că ar fi fost vorba de bustul ei, dând vina pe una dintre prietenele ei, Hayley Moynihan, care avea parola contului de Instagram, postând pe pagina acesteia mesajul „O să te omor”.

Citeşte şi CEA MAI RÂVNITĂ FEMEIE din UK: Michelle Keegan, apariţie senzuală pe plajă GALERIE FOTO