Gimnastă la bordel: Floarea Leonida îşi întreţine familia cu banii câştigaţi în Germania

Familia gimnastei Floarea Leonida trăieşte de ani buni din banii produşi de ea la bordel, scrie Cancan.ro. Tatăl are o pensie de 800 de lei, fratele a făcut puşcărie pentru furt, iar mama ei lucrează ca femeie de serviciu.

RomaniaTV.net
08 sept. 2012, 05:25
Gimnastă la bordel: Floarea Leonida îşi întreţine familia cu banii câştigaţi în Germania

Crescută în modestul cartier Militari din Capitală, gimnasta Floarea Leonida este o figură familiară printre vecini. Oamenii îi recunosc meritele pentru cariera ei sportivă, dar bănuiesc de ceva timp şi care este ocupaţia ei actuală. Mulţi spun că „profesia” ei de fată de bordel nu e nicio supriză, pentru că nu e greu de bănuit ce se ascunde în spatele hainelor şi maşinilor scumpe cu care îşi face apariţia acasă de Sărbători. Dar nimeni nu o condamnă: dacă nu ar fi ea, spun vecinii, familia ei ar duce-o prost.

Floarea Leonida şi familia ei locuiesc de foarte mult timp într-un bloc de opt etaje, în zona Gorjului din cartierul Militari. În copilărie şi adolescenţă, fosta gimnastă a fost văzută destul de rar pe-acasă, pentru că stătea mai mult în cantonament, cu lotul. Cei care o cunosc spun că a tras mult pentru echipă şi că era fată serioasă. După care a plecat din ţară şi s-a transformat complet. „Erau zvonuri pe aici că ar fi prostituată, de câţiva ani. Dar unii nu prea credeau, ziceau că sunt oamenii răi”, a mărturisit o vecină.

Schimbarea de „imagine” a sportivei în ochii celor de la bloc s-a produs în momentul în care ea a început să apară în cartier îmbrăcată extrem de provocator, cu haine scumpe. „De vreo trei ani vine de Sărbători cu nişte maşini de lux şi în nişte haine foarte..cum să zic, extravagante, ţipătoare. Normal că te întrebi ce fel de femei se îmbracă aşa. Şi venea încărcată pentru ai ei”, mai spune femeia. Oamenii spun că fata a plecat de-acasă ca să câştige bani, având probleme.

Floarea Leonida are un frate mai mare, descris de vecini ca acel gen de „băieţaş de cartier’ fără ocupaţie. Mihai Leonida este poreclit „Beţivu” şi ceilalţi tineri nu au multe cuvinte de laudă la adresa lui. „Beţivu’ nu face nimic, nu lucrează. Stă. A fost însurat, dar s-a despărţit şi are un copil mic, de patru ani, rămas în grija fostei soţii. A fost şi închis la Jilava, pentru furtişaguri”, ne-a povestit o vecină a familiei Leonida. Tatăl gimnastei, nea Gigi, nu are nici el ocupaţie. „Nu are servici de ani buni, nu ştiu dacă a lucrat vreodată. Îi ajută ea, că altfel nu ştiu cum s-ar descurca”, a spus un alt vecin.

În schimb, mama fetei este angajată la Clubul Steaua Bucureşti. Oamenii nu ştiu exact ce face la club, dar unul dintre vecini ne-a declarat că ar fi femeie de serviciu. Standardul de viaţă al familiei Leonida nu este ieşit din comun. Fata îşi ajută însă rudele constant şi are grijă să nu le lipsească nimic.

Fosta vicecampioană europeană şi mondială la gimnastică Floarea Leonida figurează pe site-ul oficial al unui bordel din Germania, scrie CanCan.

Fotografiată în iposteze provocatoare, Floarea Leonida are şi o prezentare „ofertantă”, printre „specialităţile” ei numărându-se „sărutări, ejaculări pe corp, masaj cu ulei, fetiş cu picioarele, masturbare, lins testicule”

Floarea Leonida a câştigat aurul la bârnă la junioare şi argintul la individual, sol şi cu echipa la Campionatul European din 2002. În 2003 a luat din nou argintul ca senioare, iar în 2006 a repetat performaţa la Europenele din Grecia.

Rebelă din fire, gimnasta a mai fost implicată în 2005 într-un scandal. Aceasta a fugit din hotel într-un club de noapte împreună cu Cătalina Ponor pentru a merge la un majorat al unui gimnast de la juniori. Atunci, Federaţia Română de Gimnastică le-a sancţionat pe cele două şi le-a trimis la echipele de club.

Cristian Ţopescu a declarat la România TV că, din cauza veniturilor mici obţinute de pe urma performanţelor sportive, de-a lungul timpului, gimnastele „au cedat unor ispite financiare”.

„Nu este prima gimnastă care pozează nud. Au mai fost şi alte gimnaste care şi-au întregit veniturile mici de pe urma performanţelor, angrenându-se în alte activităţi. Au cedat unor ispite financiare. Problema este că nu ştim să ne preţuim şi să ne recompensăm valorile sportive. În urmă cu patru ani, la Olimpiada de la Beijing, maratonul a fost câştig de Constantina Diţă. Nici până astăzi, aceasta nu a primit recompensa promisă. Abia anul acesta, după olimpiada de la Londra, recompensele au fost substanţiale”, a spus Cristian Ţopescu.