Gigi Becali, SANCŢIONAT la Jilava pentru că a luat legătura cu familia

Omul de afaceri Gigi Becali, încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat în mai multe dosare, a fost sancţionat de conducerea închisorii pentru că a vorbit cu membrii familiei sale folosindu-se de cartela unui coleg de celulă, informează România TV.

RomaniaTV.net
07 sept. 2013, 12:21
Gigi Becali, SANCŢIONAT la Jilava pentru că a luat legătura cu familia

Gigi Becali a fost pedepsit de şefii Penitenciarului Jilava pentru că a folosit cartela colegului său de celulă pentru a telefona familiei, după ce epuizase numărul de minute la care are dreptul zilnic ca deţinut, informează România TV.

Potrivit sursei citate, Gigi Becali ar fi primit din partea unuia dintre colegii săi cartela de telefon pentru a putea discuta cu vărul său, Virgil Becali, despre mai multe probleme legate de familie şi de clubul Steaua.

CITEŞTE ŞI: Gigi Becali, cu ochii în LACRIMI în DUBA penitenciarului. Procesul lui, AMÂNAT pentru 1 octombrie

La sfârşitul lunii august, Gigi Becali a solicitat să fie strămutat de la Penitenciarul Jilava la Poarta Albă, după ce fusese sancţionat de conducerea închisorii pentru că folosise o altă cartelă telefonică pentru a putea vorbi în exterior. La momentul respectiv nu s-a spus nimic despre destinatarul telefonului, însă se pare că Gigi Becali obţinuse inclusiv avizul oficialilor închisorii pentru a putea folosi cartela colegului de celulă, care renunţase la o discuţie cu soţia pentru a-l ajuta pe patronul Stelei.

CITEŞTE ŞI: Gigi Becali vrea să fie mutat de la Jilava după ce a fost sancţionat de conducerea penitenciarului VIDEO

Potrivit avocatului Daniel Ionaşcu, care l-a vizitat sâmbătă pe Gigi Becali la Jilava, susţine că acesta obţinuse avizul conducerii închisorii pentru acel telefon suplimentar, aviz de care nu s-a mai ţinut, ulterior, cont.