Gigi Becali, sancţionat de conducerea penitenciarului Jilava. Află motivul şi ce interdicţii a primit

Gigi Becali a fost sancţionat de conducerea penitenciarului Jilava. El nu va avea drept de muncă timp de 30 de zile şi nu va putea participa la activităţi sportive şi culturale. Masura a fost luata pentru ca latifundiarul a folosit cartela unui deţinut pentru a telefona în exteriorul inchisorii.

RomaniaTV.net
29 aug. 2013, 16:50
Gigi Becali, sancţionat de conducerea penitenciarului Jilava. Află motivul şi ce interdicţii a primit

Sancţiunea vine după ce Gigi Becali a folosit cartela unui deţinut pentru a telefona în exteriorul penitenciarului. Potrivit regulemantelor, Becali a avut dreptul la douăzeci de minute de convorbiri telefonice. Cu toate astea, Becali ar fi apelat la un alt deţinut pentru a da telefoane suplimentare.

Sancţiunea primită de către Becali îi va afecta o eventuală cerere de eliberare condiţionată, magistraţii urmând să ţină cont de orice abatere pe care Becali o are în timpul detenţiei.

Gigi Becali a telefonat, luna trecută, din închisoare, în redacţia România TV şi a purtat o discuţie emoţionantă cu jurnalistul Lidia Mitchievici. Omul de afaceri, încarcerat la Penitenciarul Jilava, după ce a fost condamnat la închisoare în dosarul Valiza şi în cel al transferului ilegal de terenuri MApN, a povestit cum face faţă regimului de detenţie şi a vorbit despre cum i se spune în penitenciar şi ce proiecte are pentru momentul când va ieşi din închisoare.

Totodată, angajaţii din penitenciar au identificat doi deţinuţi care l-au filmat pe Gigi Becali cu telefoul mobil. Cei doi se vor alege cu sancţiuni. Ancheta a fost demarată după ce imagini în premieră cu Gigi Becali după gratii au fost difuzate de România TV.

Într-o serie de imagini inedite, prezentate în exclusivitate de ROMÂNIATV.NET şi România TV, se poate vedea cum Becali recurge la exerciţii fizice de întreţinere în timp ce se află în curtea penitenciarului Jilava alături de colegii săi de celulă. Citeşte şi Deţinuţii care l-au filmat pe Gigi Becali la închisoare au fost identificaţi. Antrenamentul său începe cu o sesiune de stretching, fiind vizibil modul în care Becali îşi întinde fiecare grupă de muşchi, încercând să reducă efectele negative ale patului din celulă asupra corpului său.

Îmbrăcat lejer, într-o pereche de pantaloni scurţi, un tricou şi o vestă sport, Gigi Becali a fost filmat în timp ce se afla pe o bancă. Imaginile sunt cu adevărat inedite, mai ales că de puţine ori Becali a fost surprins fără a fi îmbrăcat la patru ace, cu atât mai mult făcând sport.