Gigi Becali petrece Revelionul la Poiana Braşov. Ce aşteaptă de la 2013

Ca în fiecare an, deputatul Gigi Becali va petrece Revelionul în Poiana Braşov, alături de familie şi apropiaţi.

RomaniaTV.net
28 dec. 2012, 14:24
Gigi Becali petrece Revelionul la Poiana Braşov. Ce aşteaptă de la 2013

Gigi Becali întâmpină anul 2013 la Poiana Braşov, unde petrece în fiecare an Revelionul. Omul de afaceri, devenit recent deputat, spune că alege de fiecare dată acest loc pentru că în România se simte cel mai bine.

Sunt oameni care spun «numai ciorbă, ciorbă, ciorbă? vreau şi friptură, şi desert». Eu sunt genul de om pentru care obişnuinţa e a doua natură. Cu cât mănânc mai mult un fel de mâncare, cu atât îmi place mai mult. Nu schimb. E locul pe care îl cunosc şi îmi place cel mai mult. Cei care tot vor să schimbe, vor pe urmă să schimbe şi nevasta. Mă scuzaţi că fac o glumă, dar am băut un pahar de vin„, a declarat Becali, la România TV.

Am băut vreo 4-5 cupe de vin fiert roşu şi am să spun aşa cum simt. Avem un prim ministru care spune că bunicul lui a fost preot. Avem un preşedinte care spune că e cuminte şi că s-a liniştit şi va fi pace. Avem un preşedinte de Senat care va fi preşedintele viitor al României. Acum nu mai rămâne decât atât: ei nu pot face nimic, dacă noi românii nu vom spune (…) rugăciunea inimii, cea mai scurtă, în care îl slăveşti pe Hristos. Eu îi mulţumesc şi preşedintelui Băsescu, lăsăm răzbunare, lăsăm duşmănie, lăsăm toate, începem o nouă viaţă. Pentru că nu a fost viaţă până acum„, a spus Gigi Becali.

După ce de Crăciun a petrecut „distrând inima”, de Revelion finanţatorul Stelei va petrece alături de familie şi apropiaţi. Pentru anul 2013, Gigi Becali spune că nu are foarte multe dorinţe, pentru că 2012 a fost pentru el un an foarte bun.

Ce-i mai pot cere eu lui Dumnezeu, când eu, pe timp de criză, am avut cel mai bun an de când mă ştiu eu. Şi politic, şi fotbalistic, şi material. Ce pot cere eu? Decât să zic, ca la Sfânta Liturghie, că mă rog pentru cârmuitorii noştri, să le dea Dumnezeu înţelepciune, să poată face bine pentru oameni. Pentru 2013 n-am ce cere. Probabil o chestiune fotbalistică, pentru că ar bucura toată România, că foarte mulţi oameni sunt stelişti. Şi mai vreau pentru a face milostenii, pentru a mă îndrepta spre mântuire„, a spus Becali.

Petrecerea nopţii dintre ani nu va fi foarte fastuoasă, spune Becali: „O să beau câteva pahare de şampanie, ca în fiecare an, iar la mâncare nu sunt aşa de pretenţios. Dacă îmi dai brânză, mănânc brânză şi n-am niciun fel de probleme”, a spus Becali, care a precizat că anul acesta nu va mai participa la tăierea porcului, ca în 2011. „Atunci a fost o chestiune de presă, de imagine. Nu mai am nevoie de astea. Mi le-a dat Dumnezeu pe toate. Nu mai am nevoie. Interviurile pe care le dau acum şi faptul că mă las filmat… mă las din bun simţ şi din respect faţă de voi, pentru că e meseria voastră şi mă vreţi şi pentru că probabil oamenii vor să mă vadă„.

Pentru toată lumea urez sănătate, fericire, la mulţi ani. Şi le mai spun credinţă. Pentru că fără Hristos nu pot veni astea. Le transmit mai multă rugăciune, biserică şi credinţă întru Hristos. Şi atunci totul va fi bine, ne dă Dumnezeu toate pe tavă, dacă noi îl mărturisim pe fiul lui, Hristos„, a punctat Becali.