Gigi Becali: Mişcare Populară, fără Becali şi PNG, nu are nici un succes. Vezi atacul la Gabi Oprea

Liderul PNG Gigi Becali a declarat la România TV că nu a fost încă invitat pentru discuţii referitoare la Mişcarea Populară, dar este dispus să intre în această construcţie pentru că nu vede un alt viitor politic pentru partidul său. "Este singura soluţie, pentru că acum e greu să faci pragul de 5%. Decât să stau pe margine, să stau în afară, mai bine în interior, nu?", a spus Becali.

RomaniaTV.net
24 feb. 2012, 19:57
Gigi Becali: Mişcare Populară, fără Becali şi PNG, nu are nici un succes. Vezi atacul la Gabi Oprea

Gigi Becali a reiterat, la România TV, ideea că a fost sfătuit de oamenii din PNG să se alăture Mişcării Populare, însă a precizat că nu a primit nici o invitaţie la discuţii în acest sens.

„Ca să te aşezi la masă, trebuie să fii invitat la masă. Nu am fost invitat la această masă care se numeşte Alianţa Populară”, a spus Becali, adăugând că, în cazul în care va fi invitat, va răspunde afirmativ.

Liderul PNG a mai arătat că vrea să intre în Mişcarea Populară pentru că nu vede un alt viitor politic pentru partidul său.

„Este singura soluţie, pentru că acum e greu să faci pragul de 5%. Decât să stau pe margine, să stau în afară, mai bine în interior, nu?”, a spus Becali.

Întrebat dacă va mai intra în această Mişcare Populară în condiţiile în care Gabriel Oprea nu-i dă stadionul pentru Steaua, Becali a precizat că nu are nici o legătură alianţa cu ministrul Apărării.

Eu sunt mai puternic ca dl.Oprea de 100 de ori în politică. Eu cred că mai mult le-ar conveni să facă cu Becali şi cu PNG, decât cu UNPR şi cu Gabi Oprea„, a spus Becali.

Lipsit de modestie, ca să vă răspund totuşi la întrebare, orice Mişcare Populară fără Becali nu are  succes. Ca să spun simplu: Mişcare Populară, fără Becali şi PNG, nu are nici un succes la ora asta. (…) Această coaliţie va avea succes numai cu Becali„, a adăugat Becali.

„Dacă nu-mi dă terenul, eu o să fiu în Mişcarea Populară şi el (n.r. – Gabriel Oprea) o să fie senator sau deputat. O să vorbesc cu ăştia care fac Mişcarea Populară şi el o să stea pe dinafară, el, Oprea„, a mai atacat Becali.

În ceea ce priveşte afirmaţiile europarlamentarului PDL Cristian Preda, conform cărora o alianţă politică de succes, indiferent că se va numi Mişcarea Populară sau altfel, nu va putea include guralivi de tipul Becali, Dan Diaconescu, Becali a  comentat:

„Cristian Preda este un om inventat de  preşedintele Traian Băsescu. A fost pus pe listă şi atât. El habar nu are şi nu are nimic politic în el. A fost profesor şi l-a băgat pe listă Traian Băsescu. Nu mă interesează părerea lui Cristian Preda.”

Becali a mai arătat că, dacă PNG n-o să intre într-o alianţă politică, el va candida cu siguranţă la Preşedinţie.