Gigi Becali despre incidentele de la derby: Procurorii şi judecătorii sunt de vină

Patronul Stelei, Gigi Becali, consideră că nerespectarea legii în cazul precedentelor incidente care au avut loc pe stadioane a condus la violenţele de vineri seara, de la meciul Dinamo-Steaua. Într-o declaraţie la România TV, el i-a acuzat pe procurori şi judecători că nu au aplicat sancţiuni conform legii pentru actele de huliganism.

11 mai 2013, 08:39
Gigi Becali despre incidentele de la derby: Procurorii şi judecătorii sunt de vină

Gigi Becali a asistat din tribună la incidentele produse pe Arena Naţională, la derby-ul Dinamo-Steaua. Patronul formaţiei roş-albastre a comentat la România TV cele văzute şi consideră că aceste fapte se întâmplă pe stadioane din cauză că nu se respectă legea. „Păi ştiţi cine au fost de vină ieri? A fost de vină România, care nu respectă legea şi de atâta timp o tărăgănăm. Procurorii şi judecătorii au fost de vină. Nu s-a respectat legea, de-aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ce dacă sunt minori? Trebuie arestaţi şi condamnaţi, cum scrie legea!

Mie mi-au spart maşina la un meci, au aruncat cu pietre mari, 30.000 de euro m-a costat reparaţia. Am fost la Poliţie şi le-a dat neînceperea urmăririi penale. Ce-i aia suspendare? Suspendarea e o vrăjeală! Puşcărie le trebuie! Nu mult, că nu suntem tâlhari, să condamnăm oamenii. O lună i-ajunge! O lună, cu vreau să sufere părinţii copiilor„.

Totodată, Gigi Becali consideră că suporterii lui Dinamo sunt cei mai violenţi. „Cei mai huligani sunt suporterii lui Dinamo. Ăştia zic: eu sunt şmecher bă! Eu am crescut pe Floreasca, eu am crescut pe Dorobanţi, eu am crescut pe Ştefan cel Mare! Păi eşti şmecher? Ia stai tu la puşcărie, să vedem dacă mai eşti tu huligan vagabont„.

Citeşte şi

Sancţiuni dure după incidentele de la derby. Jandarmeria a întocmit cinci dosare penale