Gigi Becali către vărul său: Găseşte-mi alţi avocaţi, ăştia sunt PROŞTI! VIDEO

Judecătorii au amânat miercuri cererea lui Gigi Becali de contopire a pedepselor din cauza unor lipsei documente din dosarul prezentat de avocaţi. Potrivit România TV, patronul Stelei este extrem de supărat pe apărătorii săi, pe care vrea să-i schimbe.

19 iun. 2013, 09:27
Gigi Becali către vărul său: Găseşte-mi alţi avocaţi, ăştia sunt PROŞTI! VIDEO

Chiar înainte să fie scos din sala de judecată, Gigi Becali a strigat către oamenii săi de încredere că îi roagă să îi găsească avocaţi buni, care să ştie ce trebuie depus la un dosar, după ce patronul Stelei s-a arătat extrem de supărat în sala de judecată pe apărătorii săi. „Găseşte-mi alţi avocaţi, ăştia sunt proşti!„, a strigat Gigi Becali, către vărul său, potrivit România TV.

De altfel, până şi procurorii i-au ironizat oarecum pe avocaţii lui Gigi Becali, spunând că au depus un dosar incomplet, absenţa unor acte la dosar fiind şi motivul pentru care miercuri nu s-a dat o decizie în cazul cererii de contopire a pedepselor.

În ceea ce-i priveşte pe apărătorii lui Gigi Becali, Bogdan Vlad şi Bogdan Bărbuceanu, aceştia au pasat responsabilităţile de la unul la altul.

Citeşte şi Cererea lui Becali de întrerupere a pedepsei, RESPINSĂ de Tribunalul Bucureşti