Gigi Becali ameninţă: România e o junglă şi va plăti la CEDO. Vezi ce spune despre judecători

Deputatul Gigi Becali nu este dispus să accepte cu una, cu două condamnarea la trei ani de închisoare cu suspendare primită în dosarul sechestrării hoţilor care i-au furat maşina. El vrea să îşi caute dreptatea chiar şi la CEDO, după ce Completul de cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, cu toate că în primă instanţă fusese achitat.

15 feb. 2013, 06:50
Gigi Becali ameninţă: România e o junglă şi va plăti la CEDO. Vezi ce spune despre judecători

Gigi Becali se întoarce, vineri, în România, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării hoţilor. El a aflat sentinţa judecătorilor în timp ce se afla în Dubai şi a anunţat iniţial că nu se mai întoarce în ţară. Între timp, însă, el s-a răzgândit şi va reveni la Bucureşti odată cu delegaţia Stelei, după ce a fost prezent, joi seară, la meciul disputat de „roş-albaştri” la Amsterdam, cu Ajax, în Liga Europa.

Becali revine în România cu gândul de a-şi face dreptate, după ce, spune el, a fost condamnat de judecători „incompatibili”.

CEDO o să condamne România şi o să oblige statul român să schimbe legea. Am zis că nu se poate aşa ceva. Şi am luat şi am studiat eu. Şi am studiat eu şi am găsit chichiţa. Ei erau incompatibili„, a afirmat Becali, la GSP TV.

„Am promis la familie că nu mai vorbesc, că tac. Dar acum, după ce am studiat şi am văzut, nu se poate! Păi ce facem noi? Unde ne trezim? În junglă?”, a comentat Gigi Becali.