Gigi Becali a făcut SHOW în sala de judecată: Eu sunt copilul vitreg al României! VIDEO

Mai bine de două ore şi jumătate le-a vorbit Gigi Becali magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care l-au audiat luni în Dosarul Valiza, între altele el citindu-le rugăciuni şi numindu-i pe judecători apostoli pe pământ. Totodată, el susţine că Steaua nu poate exista fără Gigi Becali în libertate şi a cerut instanţei contopirea pedepselor.

27 mai 2013, 18:41
Gigi Becali a făcut SHOW în sala de judecată: Eu sunt copilul vitreg al României! VIDEO

Gigi Becali s-a străduit din răsputeri luni să-i convingă pe judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că este nevinovat în Dosarul Valiza şi le-a cerut acestora să dea un verdict de suspendare şi să contopească pedepsele, astfel încât să fie pus în libertate.

Patronul Stelei a dat şi o serie de exemple prin care a încercat să demonstreze că ar fi mai util societăţii dacă ar fi eliberat din penitenciar. „Unde e Becali folositor, la penitenciar sau liber? (…) Pierde un spital. I-am promis domnului Dan Puric, i-am spus că îi dau eu un milion de euro, l-am văzut la TV. Pierde doamna Grapini cu un cămin de bătrâni, i-am spus că îl fac eu, 500.000.

Pierde Steaua! Steaua nu poate fără mine, eu o dau aşa, cu Reghe şi cu Stoica, dar nu poate! Eu zic aşa! Steaua fără mine nu se poate. Pierd trei copii că nu se pot duce la şcoala. Asta e cea mai grea pedeapsă pentru mine„, a spus Gigi Becali în faţa instanţei.

Citeşte şi Procurorii au cerut patru ani de închisoare pentru Gigi Becali în Dosarul Valiza VIDEO

Dumneavoastră sunteţi alături de adevăr. Rugăciunile mele, ale mamei, ale preoţilor să-l îmblânzească măcar pe un judecător. Eu nu accept să condamn România. M-aţi cuminţit. Nu mă interesează nici CEDO şi puteţi să îmi confiscaţi şi banii. Eu vreau doar să mă lăsaţi acasă„, li s-a mai adresat Becali judecătorilor.

El a mai spus că pedeapsa de trei ani închisoare primită în dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi-a atins scopul, deoarece el a renunţat deja la trei păcate, printre care „vorbăria multă” şi „înjurăturile”. „I-am mulţumit lui Dumnezeu că am renunţat la cele trei păcate. Pedeapsa sub supraveghere îşi atinge scopul. Vă dau cuvântul meu de onoare că m-am făcut cuminte. Când veneam aici, la Înalta Curte, veneam cu dragoste. Eu respect sala asta, nu am fost linguşitor. Cred în judecata de apoi, iar dumneavoastră sunteţi un fel de apostoli care judecă pe pământ. M-am corectat săptămâna asta.

Vă rog să mă scuzaţi, vă înţeleg şi pe dumneavoastră. S-a jefuit ţara asta timp de 23 de ani. Nu vii aici dacă eşti nevinovat, rar se întâmplă, dacă vine vreun Becali. Eu sunt copilul vitreg al României„, a mai spus Gigi Becali.

Citeşte şi VERDICTUL în Dosarul Valiza, AMÂNAT. Becali: România ar avea de pierdut dacă eu rămân la închisoare