Gigi Becali a făcut echipa Stelei şi schimbările, pentru meciul cu Copenhaga, din Liga Europa

Gigi Becali a anunţat că Mihai Costea şi Chipciu vor juca ultima jumătate de oră a meciului Steaua - FC Copenhaga, programat joi, de la ora 22.05, în Liga Europa. De asemenea, el a dezvăluit primul "unsprezece" pe care îl va trimite în teren Laurenţiu Reghecampf.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 16:59
Gigi Becali a făcut echipa Stelei şi schimbările, pentru meciul cu Copenhaga, din Liga Europa

Cu o zi înaintea meciul Steaua – FC Copenhaga, din grupele Ligii Europa, Gigi Becali a anunţat echipa pe care roş-albaştrii va aborda partida. Ba mai mult, el a dezvăluit şi o parte din strategia pe care o va folosi antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Echipa va fi următoarea: Tătăruşanu – Matei, Chiricheş, Gardoş, Pârvulescu – Bourceanu, Pintilii (min. 60 M. Costea) – Popa, Prepeliţă, Tănase (min. 60 Chipciu) – Rocha. Reghecampf mi-a zis că asta e strategia prin care vrea să scoată maximum cu FC Copenhaga şi cu CFR Cluj.

În ultima jumătate de oră, Prepeliţă va fi folosit mijlocaş la închidere, iar Pintilii va fi schimbat cu Mihai Costea. Ultima schimbare va fi în funcţie de ce se va întîmpla. Nu putem neglija competiţia, vor fi 50.000 de oameni în tribune şi nu ne putem bate joc de ei. Soluţia găsită de Reghecampf este extraordinară. Suntem prea puternici”, a spus Becali, în emisiunea Fanatik Show, de la Digi Sport.

Totodată, patronul Stelei a anuţat că fundaşul Novak Martinovic a fost trimis la echipa a doua: „A dat un picior cu Petrolul şi se crede mare erou acum! Nu-l amendez doar pentru golurile pe care le-a dat, ăsta e singurul motiv pentru care nu va fi sancţionat. Să se ducă să joace fotbal cu ăia de 15 ani!„, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Sârbul s-a certat recent cu staff-ul tehnic, deoarece a fost solicitat să joace pe postul de fundaş dreapta, dar a refuzat, motivând: „Nu vreau să mă fac de râs”.