Gigi Becali: Ponta poate fi un adversar redutabil pentru Antonescu la preşedinţie

Deputatul PNL Gigi Becali nu ştie pe cine ar alege preşedinte, dacă ar avea de ales între Crin Antonescu şi Victor Ponta şi spune că premierul i-a arătat în ultima vreme că poate fi un candidat "redutabil" la preşedinţie, dacă s-ar hotărî să candideze pentru cea mai înaltă funcţie în stat.

05 feb. 2013, 19:52
Gigi Becali: Ponta poate fi un adversar redutabil pentru Antonescu la preşedinţie

Dacă în urmă cu ceva timp Gigi Becali spunea despre preşedintele PNL, Crin Antonescu, că este singurul politician potrivit pentru a fi preşedintele României, acum omul de afaceri stă în cumpănă şi crede că, în cazul ruperii USL, Victor Ponta, în prezent premier, ar fi un contracandidat redutabil pentru liderul liberal.

„Domnul Ponta este un om care îşi ţine cuvântul şi întotdeauna am spus că părerea mea este că această coaliţie mare care este USL se datorează cuvântului de onoare al lui Ponta şi Antonescu şi chiar frăţiei care s-a legat între ei”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Întrebat pe cine ar vedea preşedinte, dacă ar fi nevoit să aleagă între Victor Ponta şi Crin Antonescu, Gigi Becali a încercat să se eschiveze: „Eu spun ce simt, ce văd. Văd în Victor Ponta primul ministru, omul pragmatic, înţelept, hotărâtor, iar în Crin Antonescu omul sentimental, profund, care place… Nu vreau să răspund la întrebarea asta!”.

Acum două luni v-aş fi spus că nu-l poate bate nimeni pe Antonescu. Cred că Ponta poate fi un adversar redutabil, dar cred şi în frăţia lor. Toate acţiunile şi atitudinea domnului Ponta în scena publică românească şi europeană, toate gesturile lui, tot comportamentul lui şi politic, şi economic m-au făcut să-mi schimb părerea”, a adăugat Becali, care a precizat, totuşi, că nu ar trece niciodată la PSD.

Citeşte şi 

Antonescu: Voi candida la Preşedinţie şi voi câştiga. Nu este exclus să candideze şi Oprescu în 2014