Ghişe spune că e sabotat de Parlament. Senatorul cere anularea în plen a deciziei CCR VIDEO şi DOC

Ioan Ghişe spune că este sabotat de conducerea parlamentului, care nu ar vrea să discute propunerile lui privind anularea deciziei CCR. El acuză Curtea Constituţională că este instituţia care a dat adevărata lovitură de stat privind referendumul, iar din aceste motive Ghişe spune că va continua "plimbările" prin faţa Palatului Cotroceni.

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 11:31
Ghişe spune că e sabotat de Parlament. Senatorul cere anularea în plen a deciziei CCR VIDEO şi DOC

„În şedinţa Biroului Permanent a Senatului am descoperit cu stupoare că la Senat şi la Camera Deputaţilor proiectele de hotărâre pe care le-am depus nici până astăzi nu au fost distribuite nici Birourilor Permanente ale camerelor, nici comisiilor juridice şi nici parlamentarilor. Au trecut 10 zile şi nu au făcut nimic. Constat că blochează în mod neconstituţional şi abuziv aceste iniţiative”, a declarat, joi, Ioan Ghişe.

În urmă cu două săptămâni, senatorul Ghişe a depus la Parlament mai multe iniţiative prin care cerea să se constate anularea deciziei Curţii Constituţionale, fapt ce ar atrage după sine invalidarea repunerii în funcţie a lui Traian Băsescu.

Solicitarea senatorului Ioan Ghişe către Biroul Permanent al Senatului