Gheorghe Nichita: O nouă suspendare a lui Băsescu NU e oportună

Vicepreşedintele PSD Gheorghe Nichita, primarul Iaşilor, a declarat, vineri, că o nouă suspendare a lui Traian Băsescu nu e oportună şi că USL ar trebui, cel puţin până la alegerile parlamentare, să se canalizeze pe guvernare, informează Ziare.com.

RomaniaTV.net
24 aug. 2012, 18:30
Gheorghe Nichita: O nouă suspendare a lui Băsescu NU e oportună

„Sunt lucruri care trebuie să ne preocupe la nivelul Guvernului, chiar dacă bătălia politică va continua cu domnul Băsescu. Cred că toţi ne-ar acuza acum dacă am începe o nouă suspendare – ‘Dom’le, toata ziua îl suspendaţi? Ia ocupaţi-vă voi până în toamnă de guvernare şi veniţi la votul nostru, iar când vom ieşi la vot se va stabili clar cine conduce Parlamentul şi Guvernul’ „, a afirmat primarul de Iaşi.

Alegerile parlamentare nu sunt departe şi cred că Guvernul actual trebuie să se canalizeze pe ceea ce urmează”, a spus Nichita.

Social-democratul a adăugat că se aşteaptă ca preşedintele Traian Băsescu să se lanseze în noi atacuri politice după ce se va întoarce la Cotroceni, subliniind că nu vede o „coabitare” cu acesta în viitorul apropiat.

„Ce va fi după alegeri, vom vedea”, a completat Nichita.