Gheorghe Hagi, după meciul Steaua – Chelsea: O mare VICTORIE. Sunt foarte fericit

Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai importanţi jucători pe care i-a oferit România, nu a părut surprins de victoria Stelei. El a spus că echipa a "arătat foarte bine" şi că este un "moment de fericire". Privind prestaţia jucătorilor, fostul fotbalist crede că fotbaliştii au muncit foarte mult.

07 mart. 2013, 20:22
Gheorghe Hagi, după meciul Steaua – Chelsea: O mare VICTORIE. Sunt foarte fericit

Fosta mare vedetă a Stelei, Gheorghe Hagi, spune că a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor. El consideră că a fost o victorie meritată. Mai mult, fostul fobalist crede că Steaua „a interpretat bine atât prima repriză cât şi a doua”, alegând strategia potrivită, după ce au „forţat şi au marcat”. Prntre factorii care au dus la câstigarea meciului, Hagi crede că „încrederea şi curajul” au fost esenţiale.

 „Ne-au demonstrat încă odată. Un moment de fericire. A fost un meci foarte bun. Au arătat tot ce au spus înainte de meci. Încrederea si curajul şi statul bine în teren au dus la o victorie mare„, a spus Hagi.

Citeşte şi Ilie Dobre: Steaua a fost senzaţională, FANTASTICĂ. A fost o victorie magică

Cu toate că nu este sigur de calificare, fostul fotbalist crede că steliştii mai au nevoie de o repriză bună în Marea Britanie. 

Mai trebuie să joace o repriză bine acolo. Nu este o surpriză. Toţi au muncit, au jucat bine, au interpretat bine atât prima repriză cât şi a doua. Au ştiut să şi muncească. Au alergat mult, au stat bine în apărare. Era normal, aveai 1-0 şi te gândeai să nu iei gol. În prima repriză au forţat şi s-a marcat. Mi s-a părut foarte bună Steaua. A arătat foarte bine”, a adăugat Gheorghe Hagi.

Steaua a obţinut o victorie istorică joi seara, pe Arena Naţională, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Roş-albaştrii au câştigat la limită, scor 1-0, în faţa deţinătoarei Ligii Campionilor, Chelsea Londra. Unicul gol a fost marcat de Raul Rusescu, din penalty, în minutul 34.