Gesturile politicienilor români le trădează minciunile. Teoria lui Mister Body Language VIDEO

Limbajul corpului este cel mai mare duşman al oamenilor politici. Gesturile politicienilor români le trădează minciunile, este de părere cel mai cunoscut expert în comunicarea nonverbală, Allan Pease, potrivit România TV. Mister Body Language, cum mai este numit, a venit la Cluj unde i-a sfătuit pe români ce au de făcut dacă vor să devină un magnet pentru cei din jur.

28 mart. 2013, 07:18
Gesturile politicienilor români le trădează minciunile. Teoria lui Mister Body Language VIDEO

Mulţi dintre politicienii români nu cunosc importanţa gesturilor şi de multe ori o dau în bară, este de părere Allan Peace.

Cea mai mare greşeală a politicienilor este că nu primesc sfaturi profesionale despre cum să se prezinte la teleziviune. Cei care vin din regimurile comuniste, de exemplu cum este această regiune, încă mai folosesc arătatul cu degetul, pumnul strâns şi lovitura de karate cu care încearcă să convingă lumea. E ca şi cum spui ,,Te iubesc”, dar nimeni nu te crede”, afirmă Allan Peace.

Gesturile pe care le facem în mod inconştient ne pot ajuta să reuşim în viaţă sau dimpotrivă ne pot pune piedici în calea succesului, susţine expertul.

„Noi avem mâinile deschise, arătăm dinţii când zâmbim, dăm din cap politicos şi suntem prezentabili deoarece acum votăm pentru oamenii care ne plac”, precizează Peace.

Conferinţa tinuţă de Allan Pease la Cluj i-a entuziasmat pe cei peste 700 de participanţi.