Gesturi făcute de femei care-i pun pe fugă pe bărbaţi

Pentru ca o relatie sa mearga bine pe o perioada lunga de timp este foarte important atat pentru femei cat si pentru barbati sa stie ce lucruri il starnesc curiozitatea lui/ei, dar si ce ii indeparteaza. Tocmai de aceea fiecare dintre ei trebuie sa petreaca suficient timp pentru a descoperi toate aceste amanunte care, pe termen lung, fac diferenta intre o relatie de succes si un esec rasunator. Iata ce nu trebuie 5 lucruri care nu doar ca-i indeparteaza de doamne ci chiar le taie orice intentie romantica, in cazul in care doreau asa ceva.
Romania TV
11 feb. 2013, 21:14
Gesturi făcute de femei care-i pun pe fugă pe bărbaţi

1. Lacrimile 

Potrivit unui studiu recent publicat in revista Science, barbatii isi pierd interesul din punct de vedere sexual in momentul in care simt lacrimile unei femei. Explicatia cercetatorilor este una simpla: in timpul plansului reprezentantele sexului transmit urmatorul semnal non-verbal: „Nu in aceasta seara iubitule”. Cu alte cuvinte doamnelor, daca vreti ca partenerul vostru sa va astepte in pat pus de fapte mari lasati lacrimile deoparte. Si asta chiar daca in majoritatea romanelor de dragoste, cavalerii sunt gata sa-si verse sangele pentru frumosii ochi inlacrimati ai unei domnite aflate la ananghie.

2. Un machiaj extravagant

Este adevarat ca nici o femeie care se respecta nu va renunta la un make-up care sa o faca sa arate senzational, dupa parerea sa. Dar pe domni i-ati intrebat ce parere au? Nu foarte buna, potrivit unei cercetari de ultima ora. Doar 1 din 5 barbati isi doreste ca iubita sa apeleze la machiaj. In schimb, ceilalti 4 au declarat ca prefera femeile naturale.

3. Filmele pentru adulti

Urmarind anumite scene in filmele erotice o femeie s-ar putea intreba: „Cum ar fi daca am incerca si noi asa ceva”. Nu mare lucru, ar putea raspunde expertii, care adauga ca barbatii care isi petrec prea mult timp urmarind astfel de productii ar putea dezvolta asteptari nerealiste atat in privinta look-ului partenerei dar si a comportamentului. Ca urmare nici o relatie nu va dura prea mult din cazuza faptului ca respectivii nu vor fi niciodata satisfacuti sexual.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Boala aparent banală care duce la infarct sau AVC. Mulți români o ignoră, fără să știe la ce riscuri se expun
Capital.ro
VESTEA CEA MARE pentru toți proprietarii de APARTAMENTE. Decizie uriașă pentru toți cei care stau la bloc
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Guvernul oferă mai puțini bani acestor pensionari!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Ce meserie practică fosta iubită a lui Vlad Pascu. Se dezbracă pentru bani
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Andreea Bălan recunoaște că despărțirea de Victor Cornea nu este ușoară: „El nu se întoarce, asta este diferența”. Cât de greu îi este când sportivul pleacă în turneu: „Dorul este mare”
Cancan.ro
Care a fost ultimul mesaj postat de Ionela, tânăra moartă în accidentul din Vaslui 😢
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024
Capital.ro
Românii vor fi verificați DIRECT LA GRANIȚĂ. Noile reguli pentru toată România
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'