Gestul de fair play al anului. Vor rejuca meciul, fiindcă au învins dintr-o eroare de arbitraj VIDEO

Semifinala de Cupa Franţei dintre Olympique Lyon şi Montpellier, la fotbal feminin, se va rejuca la cererea echipei învingătoare, deoarece arbitrii le-au privat pe adversare de un gol perfect valabil.

15 mai 2013, 19:58
Gestul de fair play al anului. Vor rejuca meciul, fiindcă au învins dintr-o eroare de arbitraj VIDEO

Echipa de fete a clubului Olympique Lyon merită Premiul Fair Play al sezonului, după decizia de a rejuca semifinala de Cupa Franţei cu Montpellier, deşi au obţinut victoria, în urma loviturilor de departajare, cu scorul de 6-5.

Succesul s-a datorat însă în mare măsură greşelii brigăzii de arbitri, care le-a anulat celor de la Montpellier un gol perfect valabil. S-a întâmplat la execuţia niponei Rumi Utsugi (Montepellier), care a înscris în prima fază, însă arbitrul a pus-o să repte execuţia, fiindcă balonul s-ar fi mişcat. Utsugi a marcat şi a doua oară, balonul lovind bara şu ieşind apoi în afara cadrului porţii, prin plasa laterală, lucru neobservat de niciun arbitru.

Lyon a câştigat, însă nu a acceptat o astfel de victorie, astfel că a propus rejucarea partidei, lucru care a fost acceptat de Federaţie, partida urmând să se dispute joi.

Greşeala de arbitraj care a dus la rejucarea partidei